Безкоштовні послуги інформаційного кол-центру для діючих клієнтів ПЗУ

Працюємо на відстані, але залишаємось близько. У зв’язку з пандемією багато звичних речей стають незрозумілими, а інформація, що сьогодні звучить звідусіль, позбавлена живого спілкування з фаховими медичними співробітниками.

Група ПЗУ Україна залишається на зв’язку та пропонує всім діючим клієнтам цілодобову сервісну та інформаційну підтримку.

Тепер клієнти компанії мають можливість дізнаватися актуальну інформацію про  COVID-19 в Україні та світі та отримувати попередню інформацію стосовно того, як діяти у випадку виявлення симптомів захворювання*.

Ми надаємо вам безкоштовну інформацію щодо:

- Даних про захворювання COVID-19 в Україні та Світі

- Симптомів  COVID-19

- Дій у разі підозри на інфікування  COVID-19

- Довідкову інформацію (контактні дані лікарень, аптек, тощо)

Іншу доступну інформацію пов'язану з COVID-19 за вашим запитом.

Ми допоможемо безкоштовно організувати послуги**:

- Пошук та доставка ліків

- Пошук лікарень, лікарів, організація консультацій

- Організація телемедичних консультацій

- Організація лабораторних та інструментальних досліджень

Та організація будь-яких інших медичних послуг пов'язаних з COVID-19

Ми на зв’язку 24/7, за телефонами: 311 (за тарифами мобільних операторів) та 0800 50 31 15

При з’єднанні з оператором просимо вас надати дані стосовно діючого договору страхування компанії «ПЗУ Україна» або «ПЗУ Україна страхування життя».

«Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я»

Залишайтеся вдома та будьте убезпечені, разом з ПЗУ.

* - послуга консьєрж сервіс COVID-19 активна з 04.05.2020 по 03.08.2020, надається по всій території України за виключенням АР Крим та тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей.

**- вартість безпосередньо наданих послуг, зокрема з доставки товарів чи наданих медичних та інших лікувальних послуг оплачує Замовник. У випадках, передбачених правилами відпуску лікарських засобів або іншими вимогами законодавства, Замовник зобов’язаний надати рецепт лікаря встановленого зразка.

Весняний тариф на КАСКО – 2,7% від ПЗУ Україна для клієнтів автосалону Лексус Дніпро Центр

Страхова компанія «ПЗУ Україна», для клієнтів автосалону Лексус Дніпро Центр розробила весняний знижений тариф на КАСКО 2,7%* на модельний ряд LEXUS RX‑300, 350, 450H, NX.

Тренди у програмах страхування життя, аналіз даних компанії

Тренди у програмах страхування життя, аналіз даних компанії "ПЗУ Україна страхування життя"

«Дохід сучасного пенсіонера з Європи складається з частин, де 20% - соціальна допомога (наша державна пенсія), 30% - корпоративна пенсія від роботодавця, а 50% доходу – це пенсійні збереження в інвестиційних інструментах, включаючи страхові компанії життя. В Україні крок за кроком суспільство змінює сприйняття пенсії за радянськими лекалами до сучасного типу» - коментує Ільчук Юрій, керівник напрямку розвитку агентської мережі «ПЗУ Україна страхування життя».

Благодійність групи «ПЗУ Україна»

«ПЗУ Україна» підтримала діточок з Благодійного Фонду «Даймо Надію», місто Львів та Львівська область.