Комплексне страхування виїжджаючих за кордон згідно програми «+ COVID-19»

Враховуючи досвід материнської компанії PZU S.A., що входить в одну з найбільших фінансових груп Центральної та Східної Європи, страхова компанія ПЗУ Україна поновила продукт страхування виїжджаючих за кордон, додавши у покриття програми захворювання на вірус COVID-19.

Від 24.07.2020 клієнти компанії, що придбають поліс виїжджаючих за кордон, у випадку захворювання на вірус COVID-19 мають можливість отримати:

• діагностику (включно з тестуванням),
  • лікування у випадку госпіталізації,
  • та репатріацію (згідно вимог та правил тієї країни, де стався страховий випадок).

Страхові послуги надаються в рамках лімітів визначених Договором, а саме надання страхового покриття протягом 30 днів з моменту набуття чинності Договору страхування та в межах суми 3 000 у. о.

Нагадаємо, для всіх діючих клієнтів групи ПЗУ Україна працює безкоштовна сервісна та інформаційна підтримка – телефонний сервіс COVID-19.

Більш детальна інформація за посиланням .

Для оформлення полісу перейдіть за посиланням.

Весняний тариф на КАСКО – 2,7% від ПЗУ Україна для клієнтів автосалону Лексус Дніпро Центр

Страхова компанія «ПЗУ Україна», для клієнтів автосалону Лексус Дніпро Центр розробила весняний знижений тариф на КАСКО 2,7%* на модельний ряд LEXUS RX‑300, 350, 450H, NX.

Тренди у програмах страхування життя, аналіз даних компанії

Тренди у програмах страхування життя, аналіз даних компанії "ПЗУ Україна страхування життя"

«Дохід сучасного пенсіонера з Європи складається з частин, де 20% - соціальна допомога (наша державна пенсія), 30% - корпоративна пенсія від роботодавця, а 50% доходу – це пенсійні збереження в інвестиційних інструментах, включаючи страхові компанії життя. В Україні крок за кроком суспільство змінює сприйняття пенсії за радянськими лекалами до сучасного типу» - коментує Ільчук Юрій, керівник напрямку розвитку агентської мережі «ПЗУ Україна страхування життя».

Благодійність групи «ПЗУ Україна»

«ПЗУ Україна» підтримала діточок з Благодійного Фонду «Даймо Надію», місто Львів та Львівська область.