Група ПЗУ Україна посіла перше місце у п’яти категоріях за підсумками 2019 року

17 серпня відбулася щорічна церемонія нагородження лідерів ринку страхування, яку організовує галузеве видання №1 – «Insurance Top». Подія відбувалася згідно з правилами безпеки та рекомендацій МОЗ.

Пандемія вплинула на плани всіх без виключення. Цьогорічна церемонія «Insurance Top», що вже понад десять років збирає топ менеджмент компаній — головних гравців страхового ринку України, була перенесена з квітня на серпень. Цьогорічну церемонію із вступною промовою відкрили представниця Національного Банку - Рожкова Катерина Вікторівна, перша заступниця Голови Національного Банку, та Олег Паращак, головний редактор видання «Insurance Top».

Для Небанківської фінансової групи ПЗУ Україна минулий рік був надзвичайно успішним. Компанії-учасниці групи: «ПЗУ Україна», «ПЗУ Україна страхування життя» та Асистуюча Компанія «СОС Сервіс Україна» закінчили рік з позитивними результатами та отримали різні нагороди, що підтверджують високий рівень наданого сервісу.

«Ми бачимо, що розвиток небанківського фінансового сектору можливий тільки в умовах чесної та прозорої звітності, яка буде відповідати міжнародним та європейським стандартам, і це актуальний напрямок розвитку ринку в цілому. Для нас, як Небанківської фінансової групи ПЗУ Україна, головне – це рівні можливості та однакові правила роботи, які мають відношення до всіх аспектів діяльності» - Яцек Адріан Матусяк, Голова Правління «ПЗУ Україна».

За підсумками рейтингу 2019 року страхова компанія «ПЗУ Україна» посіла перше місце за категоріями:

• «Активи та резерви компанії»
  • «Туристичне страхування»
  • «Агрострахування»
  • та «За кількістю зібраних премій е-полісів ОСЦПВ»

Компанія «ПЗУ Україна страхування життя» посіла перше місце у категорії:

• «Ризикове страхування життя»

Роман Кобко, Директор управління по роботі з банками «ПЗУ Україна» у своїй промові від імені Правління компанії висловив вдячність організаторам за нагороди. «Всі присутні сьогодні без вагань погодяться, що події цього року – випробування на міцність у якому інтернет стає рятувальним кругом та дозволяє мінімізувати ризики» - додав Роман.

Компанії, що входять до Небанківської фінансової групи ПЗУ Україна протягом 2019 року виплатили страхових відшкодувань на загальну суму понад 739 млн. грн.

Згідно показників об’єму зібраних премій, 2019 рік був успішним. Так, компанія «ПЗУ Україна» зібрала, 1 709,2 млн. грн, а «ПЗУ Україна страхування життя» - 524 млн. грн.

Привітання з Різдвом Христовим та Новим Роком 2021

Щиро вітаємо вас з прийдешніми Різдвом Христовим та Новим Роком!

«ПЗУ Україна» стала членом Національної Асоціації Страховиків України

16 грудня 2020 року представники 31 української страхової компанії, серед яких компанії ризикового страхування – 21, а компаній страхування життя – 10, об’єдналися у Національну Асоціацію Страховиків України.

Благодійність групи «ПЗУ Україна»

На передодні дня святого Миколая, особливого свята для всіх українських діточок, у п’ятницю відбулася церемонія передачі благодійного внеску для підтримки Чортківського міського центру комплексної реабілітації осіб з інвалідністю "Дорога в життя" (Тернопільська область).