Гуманітарна допомога від Польщі Україні для протидії розповсюдженню пандемії.

Небанківська фінансова група ПЗУ Україна підтримала ініціативу, яку організував Міжнародний Фонд Солідарності разом з Міністерством Закордонних справ Польщі та за підтримки польського бізнесу. 24 червня з Варшави виїхало 12 вантажних автомобілів, які вже на наступний день, 25 червня доставили гуманітарну допомогу до Києва.

Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Польща в Україні – пан Бартош Ціхоцький та консули Генерального Консульства РП у місті Львів та Луцьк  - пан Томаш Коваль та пан Пьотр Матусяк, разом з керівництвом польських компаній в Україні – Голова Правління групи ПЗУ Україна, пан Яцек Адріан Матусяк, Генеральний директор «ПЗУ Україна страхування життя», пан Збігнев Шолига, Член Правління «ПЗУ Україна», пан Павел Гжешік, Радник Президента компанії PGNiG з питань співпраці з Україною, пан Іренеуш Дерек, Голова Правління «Кредо Банк», пан Єжи Яцек Шугаєв, з офіційними візитами відвідали та підтримали українські лікарні надавши частину гуманітарної допомоги.

Інститут Раку у Києві, центральні районні лікарні у містах Слав’янськ, Канів, Фастів, Чортків, та Госпіталі прикордонних служб України впродовж липня отримали частину допомоги, а саме - захисні маски та екрани, дезінфікуючі засоби та інше. У Львові допомога була передана до Військово-медичного клінічного центру Державної прикордонної служби України за підтримки Архієпископа Митрополита Мечислава Мокшицького.

«Гуманітарна підтримка сьогодні актуальна, тому що кількість захворювань в Україні все ще зростає та б’є антирекорд. Ситуація з пандемією кидає виклик що важко порівняти з будь якою іншою кризою, оскільки вірус немає кордонів, паузи або вихідних. А його результати вимірюються показниками, в яких всі люди, незалежно від країни, втрачають рідних та близьких. Протидіяти в таких умовах може лише взаємодопомога, підтримка та людяність. Місія Групи ПЗУ тісно пов’язана з цими цінностями, й ми сподіваємося що засоби захисту зможуть уберегти від подальшого розповсюдження вірусу» - прокоментував Яцек Адріан Матусяк, Голова Правління «ПЗУ Україна».

Інвестиційний дохід від інвестування коштів страхових резервів за 2021 рік

Фінансові показники з інвестиційним доходом за 2021 рік

Привітання зі святом Великодня!

Вітаємо Вас зі світлим святом Великодня! Бажаємо Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, гармонії та більше радісних митей.

ТОП-7 актуальних запитань по ДМС

Турбота про здоров’я клієнтів – це основна наша задача. Компанія «ПЗУ Україна» продовжує працювати у цей складний для нас усіх час та дбати про те, щоб кожен наш клієнт отримав необхідну медичну допомогу у найкоротші терміни.