Змінюйте шини до 15 листопада

У перші тижні листопада вранішня і вечірня температура у більшості регіонів України є меншою +7 градусів. Це головна ознака того, що автомобілістам пора змінювати літні шини своїх машин на зимові.

ПрАТ СК «ПЗУ Україна» закликає своїх клієнтів не нехтувати безпекою і переходити на зимову гуму. Використання шин для літнього періоду в нинішніх погодних умовах збільшує ризики як для водія, так і для пасажирів. В холод літня гума твердне. Як наслідок, довшим стає гальмівний шлях, погіршується стійкість на дорозі та виникають випадки пробуксовування на слизькій поверхні.

Також нагадуємо - у договорах КАСКО зимовий період визначають із 15 листопада до 15 березня. У разі настання страхового випадку для авто на літній гумі в цей час страхова компанія має право відмовити у відшкодуванні збитків.

Будьте убезпечені!

Інвестиційний дохід від інвестування коштів страхових резервів за 2021 рік

Фінансові показники з інвестиційним доходом за 2021 рік

Привітання зі святом Великодня!

Вітаємо Вас зі світлим святом Великодня! Бажаємо Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, гармонії та більше радісних митей.

ТОП-7 актуальних запитань по ДМС

Турбота про здоров’я клієнтів – це основна наша задача. Компанія «ПЗУ Україна» продовжує працювати у цей складний для нас усіх час та дбати про те, щоб кожен наш клієнт отримав необхідну медичну допомогу у найкоротші терміни.