Змінюйте шини до 15 листопада

У перші тижні листопада вранішня і вечірня температура у більшості регіонів України є меншою +7 градусів. Це головна ознака того, що автомобілістам пора змінювати літні шини своїх машин на зимові.

ПрАТ СК «ПЗУ Україна» закликає своїх клієнтів не нехтувати безпекою і переходити на зимову гуму. Використання шин для літнього періоду в нинішніх погодних умовах збільшує ризики як для водія, так і для пасажирів. В холод літня гума твердне. Як наслідок, довшим стає гальмівний шлях, погіршується стійкість на дорозі та виникають випадки пробуксовування на слизькій поверхні.

Також нагадуємо - у договорах КАСКО зимовий період визначають із 15 листопада до 15 березня. У разі настання страхового випадку для авто на літній гумі в цей час страхова компанія має право відмовити у відшкодуванні збитків.

Будьте убезпечені!

«ПЗУ Україна» пропонує вигідні ціни на КАСКО для Land Rover

Наші тарифи для автомобілів цього британського бренду віком понад 9 років стартують від 2,8% вартості машини.  КАСКО на новий позашляховик цієї марки ми продаємо ще дешевше – від 2,4% вартості автомобіля.

Вітаємо із Днем захисників і захисниць України!

Сьогодні українці відзначають День захисників і захисниць України. ПЗУ Україна також вітає зі святом!

Урочисте відкриття мультимедійної лавки у м. Чортків

Група ПЗУ Україна в рамках співпраці та партнерства з м.Чортків у Західній Україні підтримала ініціативу та профінансувала встановлення мультимедійної лавки, що символізує дружбу двох народів.