ПрАТ СК «ПЗУ Україна» розвиває співпрацю з банком-партнером АТ «Кредобанк» в реалізації страхових продуктів

Шановні клієнти.

Наша компанія щодня дбає про ваш захист, ваш час та ваш комфорт в придбанні страхування.

Тому задля вашої зручності ми реалізовуємо найпопулярніші страхові продукти через банківську мережу наших польських партнерів, АТ «Кредобанк».

Відтепер у відділеннях та на сайті АТ «Кредобанк» ви маєте можливість придбати страхові продукти ПрАТ СК «ПЗУ Україна»: обов’язковий поліс автострахування «Автоцивілка», обов’язковий поліс міжнародного страхування «Зелена Картка» та наш новий страховий продукт від нещасних випадків, «Незламність».

Новий продукт від ПрАТ СК «ПЗУ Україна» «Незламність», в умовах військового сьогодення отримує особливу актуальність, оскільки покриває нещасні випадки отримані цивільними громадянами внаслідок воєнних дій: влучення снарядів, мін, куль, обрушення будівель, наслідки пожежі, мінування територій, вплив будь-якої зброї крім зброї масового ураження тощо.

Дія програми «Незламність» за договорами добровільного страхування від нещасних випадків діє по всій території України за виключенням територій, де проводяться воєнні або бойові дії та тимчасово окупованих територій. Також дана програма не розповсюджується на військовослужбовців у будь-якому статусі. Придбати поліс «Незламність» та отримати детальну інформацію про умови програми можна у наших партнерів з АТ «Кредобанк».

Бережіть себе, думайте про майбутнє та довіряйте свій захист кращим!

Привітання зі святом Великодня!

Прийміть щирі вітання з Великоднем!

Страхова компанія «ПЗУ Україна» підбила підсумки за січень – березень 2024 року

СК «ПЗУ Україна» за перший квартал 2024 року залучила 481 млн грн страхових премій.

Репутація Групи «ПЗУ Україна» визнана найкращою у галузі

Група «ПЗУ Україна» отримала нагороду на Міжнародному форумі PRNext.