Робимо сервіс кращим навіть там, де цього не помітно

Група ПЗУ Україна понад 26 років на українському страховому ринку. У 2014 році, застосовуючи досвід материнської польської групи PZU, ми адаптували технологію прямого врегулювання збитків та впровадили її для наших клієнтів.

«Позитивний досвід інновацій підштовхує нас й на далі оптимізувати внутрішні процеси. Ще декілька років тому технічні ноу-хау було досить складно застосувати до процесів у сфері страхування. Сьогодні вони стали реальними завдяки розвитку онлайн технологій та програмування» - Василь Зубач, Член Правління «ПЗУ Україна».

«За допомогою програмного продукту Object Control ми удосконалюємо та автоматизуємо процес фіксації об’єкта страхування. Разом з ПЗУ Україна провели налаштування та тестування програми до вимог страхової компанії. Основна мета програмного забезпечення -  забезпечити простий, швидкий та безпечний спосіб фото та відео фіксації  застрахованих об’єктів на звичайний смартфон  або планшет. Процеси фото та відео фіксації  об’єктів також уніфіковано для простої інтеграції з системами компаній - партнерів, наприклад з банківським сектором» - коментує Микола Короленко, директор ТОВ «ОБДЖЕКТ КОНТРОЛ», компанії-розробника програмного продукту.

Отже, використання Object Control забезпечує:

• отримання якісних багаторакурсних зображень об’єктів страхування з нанесеною на них програмними засобами інформацією про час і GPS-координати місця, де відбувався огляд, а також даними виконавця такого огляду.

• відповідальність виконавця огляду об’єктів страхування за якість виконаної роботи та унеможливлення будь-яких маніпуляцій з отриманою інформацією.

•  моментальне формування Акту виконаних робіт, скріпленого електронним цифровим підписом виконавця, що надає цьому документу юридичної сили.

•  можливість інтеграції отриманих документів і даних з CRM системою ПЗУ Україна.

Покращуємо сервіс компанії й маємо на меті вдосконалювати внутрішні процеси, робити їх більш оперативними та прозорими.

Привітання з Різдвом Христовим та Новим Роком 2021

Щиро вітаємо вас з прийдешніми Різдвом Христовим та Новим Роком!

«ПЗУ Україна» стала членом Національної Асоціації Страховиків України

16 грудня 2020 року представники 31 української страхової компанії, серед яких компанії ризикового страхування – 21, а компаній страхування життя – 10, об’єдналися у Національну Асоціацію Страховиків України.

Благодійність групи «ПЗУ Україна»

На передодні дня святого Миколая, особливого свята для всіх українських діточок, у п’ятницю відбулася церемонія передачі благодійного внеску для підтримки Чортківського міського центру комплексної реабілітації осіб з інвалідністю "Дорога в життя" (Тернопільська область).