Робимо сервіс кращим навіть там, де цього не помітно

Група ПЗУ Україна понад 26 років на українському страховому ринку. У 2014 році, застосовуючи досвід материнської польської групи PZU, ми адаптували технологію прямого врегулювання збитків та впровадили її для наших клієнтів.

«Позитивний досвід інновацій підштовхує нас й на далі оптимізувати внутрішні процеси. Ще декілька років тому технічні ноу-хау було досить складно застосувати до процесів у сфері страхування. Сьогодні вони стали реальними завдяки розвитку онлайн технологій та програмування» - Василь Зубач, Член Правління «ПЗУ Україна».

«За допомогою програмного продукту Object Control ми удосконалюємо та автоматизуємо процес фіксації об’єкта страхування. Разом з ПЗУ Україна провели налаштування та тестування програми до вимог страхової компанії. Основна мета програмного забезпечення -  забезпечити простий, швидкий та безпечний спосіб фото та відео фіксації  застрахованих об’єктів на звичайний смартфон  або планшет. Процеси фото та відео фіксації  об’єктів також уніфіковано для простої інтеграції з системами компаній - партнерів, наприклад з банківським сектором» - коментує Микола Короленко, директор ТОВ «ОБДЖЕКТ КОНТРОЛ», компанії-розробника програмного продукту.

Отже, використання Object Control забезпечує:

• отримання якісних багаторакурсних зображень об’єктів страхування з нанесеною на них програмними засобами інформацією про час і GPS-координати місця, де відбувався огляд, а також даними виконавця такого огляду.

• відповідальність виконавця огляду об’єктів страхування за якість виконаної роботи та унеможливлення будь-яких маніпуляцій з отриманою інформацією.

•  моментальне формування Акту виконаних робіт, скріпленого електронним цифровим підписом виконавця, що надає цьому документу юридичної сили.

•  можливість інтеграції отриманих документів і даних з CRM системою ПЗУ Україна.

Покращуємо сервіс компанії й маємо на меті вдосконалювати внутрішні процеси, робити їх більш оперативними та прозорими.

Партнерська програма

Партнерська програма "ПЗУ Україна" та "Віннер Імпортс Україна, Лтд"

Від автомобіля мрії майбутнього власника відділяє буквально декілька документів та формальна процедура.

Група PZU прийняла участь у гуманітарній підтримці від Польщі Україні для протидії поширенню захворювання COVID-19

Одна з найбільших фінансових груп Польщі PZU підтримала ініціативу, що організували Міжнародний Фонд Солідарності спільно з Міністерством Закордонних справ Польщі та за підтримки польського бізнесу.

Бліц-інтерв’ю з Ольгою Ілібман

Бліц-інтерв’ю з Ольгою Ілібман – переможницею у категорії кращий продавець зі страхування життя. Нагорода була вручена у рамках щорічного Конгресу, де збирається ТОП менеджмент компанії, менеджери з лайф страхування групи PZU зі всіх регіонів (Польща, Литва, Латвія, Естонія, Україна).