Робимо сервіс кращим навіть там, де цього не помітно

Група ПЗУ Україна понад 26 років на українському страховому ринку. У 2014 році, застосовуючи досвід материнської польської групи PZU, ми адаптували технологію прямого врегулювання збитків та впровадили її для наших клієнтів.

«Позитивний досвід інновацій підштовхує нас й на далі оптимізувати внутрішні процеси. Ще декілька років тому технічні ноу-хау було досить складно застосувати до процесів у сфері страхування. Сьогодні вони стали реальними завдяки розвитку онлайн технологій та програмування» - Василь Зубач, Член Правління «ПЗУ Україна».

«За допомогою програмного продукту Object Control ми удосконалюємо та автоматизуємо процес фіксації об’єкта страхування. Разом з ПЗУ Україна провели налаштування та тестування програми до вимог страхової компанії. Основна мета програмного забезпечення -  забезпечити простий, швидкий та безпечний спосіб фото та відео фіксації  застрахованих об’єктів на звичайний смартфон  або планшет. Процеси фото та відео фіксації  об’єктів також уніфіковано для простої інтеграції з системами компаній - партнерів, наприклад з банківським сектором» - коментує Микола Короленко, директор ТОВ «ОБДЖЕКТ КОНТРОЛ», компанії-розробника програмного продукту.

Отже, використання Object Control забезпечує:

• отримання якісних багаторакурсних зображень об’єктів страхування з нанесеною на них програмними засобами інформацією про час і GPS-координати місця, де відбувався огляд, а також даними виконавця такого огляду.

• відповідальність виконавця огляду об’єктів страхування за якість виконаної роботи та унеможливлення будь-яких маніпуляцій з отриманою інформацією.

•  моментальне формування Акту виконаних робіт, скріпленого електронним цифровим підписом виконавця, що надає цьому документу юридичної сили.

•  можливість інтеграції отриманих документів і даних з CRM системою ПЗУ Україна.

Покращуємо сервіс компанії й маємо на меті вдосконалювати внутрішні процеси, робити їх більш оперативними та прозорими.

Страхова виплата понад 164 млн грн як результат ефективної співпраці між посередником «АОН Україна» та страховою компанією «ПЗУ Україна»

У рамках партнерського бізнес-проєкту страхової компанії «ПЗУ Україна» та найбільшого страхового посередника в Україні компанії «Аон Україна» в червні 2020 року було покрито збиток за ризиком «Африканська чума свиней» (АЧС) у розмірі понад 164 млн грн. Партнерська співпраця та довірчі відносини, що склалися між двома компаніями починаючи з 1992 року, дозволили виплатити ексклюзивне страхове відшкодування оперативно, незважаючи на карантинні обмеження спричинені COVID-19.

Група ПЗУ Україна посіла перше місце у п’яти категоріях за підсумками 2019 року

17 серпня відбулася щорічна церемонія нагородження лідерів ринку страхування, яку організовує галузеве видання №1 – «Insurance Top». Подія відбувалася згідно з правилами безпеки та рекомендацій МОЗ.

З Днем Незалежності України!

Вітаємо з Днем Незалежності України.