Який вид страхування ви запропонуєте Трьом поросятам? А Бабі Язі?

Такі нестандартні питання представники страхової компанії «ПЗУ Україна» задавали молодим учасникам заходу-тренінгу з безпеки життєдіяльності серед дітей та молоді, що пройшов у місті Кривий Ріг, 19 вересня.

Подія відбулася з ініціативи Міжнародного благодійного фонду «Допомоги постраждалим внаслідок дорожньо-транспортних пригод» і стала першою в рамках національного проєкту «Безпечна країна» та за підтримки Моторно (транспортного) страхового бюро України. «ПЗУ Україна» є постійним учасником бюро, та активно приймає участь в соціальних ініціативах, що стосуються популяризації безпечного поводження на дорозі всіма учасниками.

Головна мета заходу «Безпечна країна» - у форматі корисного дозвілля посилити знання та навички молоді щодо правил безпечної поведінки – дотримання правил дорожнього руху, носіння світлоповертальних елементів, поведінки у разі надзвичайних ситуацій та дорожньо-транспортних пригод.

Подія у Кривому Розі припала на день святкування дня міста. У парку Богдана Хмельницького цього дня було людно, але наголосимо захід відбувся з дотриманням необхідних правил безпеки. У рамках тренінгу намет «ПЗУ Україна» відвідало до 100 молодих учасників, кожен отримав особливі браслети зі світлоповертальних елементів та інші подарунки.

«Безпека - це ключова тема заходу, й цього року ми маємо змогу прийняти участь в національному проєкті «Безпечна країна» у якості партнера з питань страхування.

Тема страхування досить заплутана, та можливо навіть важка, це досить популярна думка серед дорослих українців. Але насправді страхування є по своїй суті простим інструментом убезпечення себе, свого здоров’я та життя, свого майна, своїх близьких, на випадок неочікуваних ризиків.

Ми у «ПЗУ Україна» працюємо на страховому ринку вже понад 26 років. Дуже добре знаємо, що страхування це безпечний, надійний та доступний інструмент, яким з кожним роком користуються все більше й більше українців» - прокоментував Антіпов Артем, Директор регіонального офісу «ПЗУ Україна» в місті Кривий Ріг.

Привітання з Різдвом Христовим та Новим Роком 2021

Щиро вітаємо вас з прийдешніми Різдвом Христовим та Новим Роком!

«ПЗУ Україна» стала членом Національної Асоціації Страховиків України

16 грудня 2020 року представники 31 української страхової компанії, серед яких компанії ризикового страхування – 21, а компаній страхування життя – 10, об’єдналися у Національну Асоціацію Страховиків України.

Благодійність групи «ПЗУ Україна»

На передодні дня святого Миколая, особливого свята для всіх українських діточок, у п’ятницю відбулася церемонія передачі благодійного внеску для підтримки Чортківського міського центру комплексної реабілітації осіб з інвалідністю "Дорога в життя" (Тернопільська область).