Початок 2021 року для «ПЗУ Україна страхування життя» став більш ніж продуктивним

Компанія «ПЗУ Україна страхування життя» виграла тендер та застрахувала частину бізнесів в одній з найбільших груп компаній України - Fozzy Group, прийнявши при цьому на страхування більше 36 000 співробітників та уклавши 23 Договори з юридичними особами за програмою «Класична», у рамках якої застраховані ризики смерті, інвалідності, критичних захворювань та травматичних пошкоджень співробітників.

Практично 4 місяці тривав тендер та переговори, за сприяння Страхового брокера «Страховий Адвокат». «Ми підтримали всі побажання клієнта з приводу наповнення програми, запропонували привабливі цінові умови та забезпечили комфортний супровід договорів. З першого лютого всі Договори було заведено на обслуговування та вже навіть є перші виплати – за травмами та вперше виявленими критичними захворюваннями» - коментує Збігнев Шолига, Генеральний директор «ПЗУ Україна страхування життя».

Корпоративне страхування життя – це стратегія win win у дії

Компанії групи ПЗУ Україна виплачують своїм клієнтам згідно з умовами Договорів та у фіксований термін. Так, ще восени минулого року ми підтвердили, що цінимо своїх клієнтів та розуміємо вагу зобов’язань страховика перед клієнтом. «ПЗУ Україна страхування життя» за висновками 2020 року провела найбільшу страхову виплату згідно з договором корпоративного страхування життя за ризиком «Критичне захворювання». Саме, корпоративний канал страхування життя стане драйвером розвитку ринку. Адже отримавши позитивний досвід у страхуванні, клієнт на своєму особистому досвіді зрозуміє, як цей механізм працює.

«Для нас виплата – це позитивний кейс, ми радіємо виконувати умови та підтримати клієнта у скрутний момент, адже це і є суть страхування життя» - коментує Збігнев Шолига, Генеральний директор «ПЗУ Україна страхування життя».

Компанія «ПЗУ Україна страхування життя» входить в Небанківську фінансову групу ПЗУ Україна та працює на страховому ринку з 2003 року. Компанія незмінно учасник списку ТОП 5 ринку страхування життя та щорічно показує зростання.

Введено в дію нові тарифи за договорами міжнародного страхування «Зелена картка»

МТСБУ встановила нові розміри єдиних страхових платежів за договорами міжнародного страхування «Зелена картка».

Привітання з міжнародним жіночим днем

СК «ПЗУ Україна» щиро вітає зі святом весни, ніжності та краси!

СК «ПЗУ Україна» ввійшла в ТОП 5 кращих страхових компаній України

СК «ПЗУ Україна» ввійшла в ТОП 5 кращих компаній за версією рейтингу «ТОП-100: Рейтинги найкращих».