Визначено склад президії Національної асоціації страховиків України

2-го лютого 2021 року Національна асоціація страховиків України (НАСУ) визначила склад президії. Головою президії було обрано Олену Ульє, що займає пост голови правління страхової компанії «УНІКА».

У склад президії НАСУ увійшли: Василь Зубач, Член Правління «ПЗУ Україна», Сергій Авдєєв, Голова правління «Арсенал страхування», Олексій Музичко, Голова правління страхової компанії «Універсальна», Павло Нельга, Голова правління «Української страхової групи», Олександр Наконечний, Голова правління страхової компанії «Країна», Андрій Перетяжко, Голова Правління «АРКС», Наталія Базилевська, Голова Правління «Граве Україна Лайф», Андрій Власенко, Голова Правління «ТАС», за інформацією з джерела «Інтерфакс-Україна».

Кількісний склад НАСУ:

• 21 компанія із ризикового страхування (Non-life), чия частка за зборами премій складає близько 55%, а за страховими виплатами - близько 65%, від загального об’єму ринку ризикового страхування України;
  • 10 компаній зі страхування життя (Life), доля за зборами страхових премій яких складає понад 93%, а за страховими виплатами більше як 98%, від об’єму ринку страхування життя України.
Інвестиційний дохід від інвестування коштів страхових резервів за 2021 рік

Фінансові показники з інвестиційним доходом за 2021 рік

Привітання зі святом Великодня!

Вітаємо Вас зі світлим святом Великодня! Бажаємо Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, гармонії та більше радісних митей.

ТОП-7 актуальних запитань по ДМС

Турбота про здоров’я клієнтів – це основна наша задача. Компанія «ПЗУ Україна» продовжує працювати у цей складний для нас усіх час та дбати про те, щоб кожен наш клієнт отримав необхідну медичну допомогу у найкоротші терміни.