Визначено склад президії Національної асоціації страховиків України

2-го лютого 2021 року Національна асоціація страховиків України (НАСУ) визначила склад президії. Головою президії було обрано Олену Ульє, що займає пост голови правління страхової компанії «УНІКА».

У склад президії НАСУ увійшли: Василь Зубач, Член Правління «ПЗУ Україна», Сергій Авдєєв, Голова правління «Арсенал страхування», Олексій Музичко, Голова правління страхової компанії «Універсальна», Павло Нельга, Голова правління «Української страхової групи», Олександр Наконечний, Голова правління страхової компанії «Країна», Андрій Перетяжко, Голова Правління «АРКС», Наталія Базилевська, Голова Правління «Граве Україна Лайф», Андрій Власенко, Голова Правління «ТАС», за інформацією з джерела «Інтерфакс-Україна».

Кількісний склад НАСУ:

• 21 компанія із ризикового страхування (Non-life), чия частка за зборами премій складає близько 55%, а за страховими виплатами - близько 65%, від загального об’єму ринку ризикового страхування України;
  • 10 компаній зі страхування життя (Life), доля за зборами страхових премій яких складає понад 93%, а за страховими виплатами більше як 98%, від об’єму ринку страхування життя України.
«ПЗУ Україна» пропонує вигідні ціни на КАСКО для Land Rover

Наші тарифи для автомобілів цього британського бренду віком понад 9 років стартують від 2,8% вартості машини.  КАСКО на новий позашляховик цієї марки ми продаємо ще дешевше – від 2,4% вартості автомобіля.

Змінюйте шини до 15 листопада

У перші тижні листопада вранішня і вечірня температура у більшості регіонів України є меншою +7 градусів. Це головна ознака того, що автомобілістам пора змінювати літні шини своїх машин на зимові.

Вітаємо із Днем захисників і захисниць України!

Сьогодні українці відзначають День захисників і захисниць України. ПЗУ Україна також вітає зі святом!