Інформація для українських туристів

Шановний клієнте,

Наводимо алгоритм дії у випадку, якщо ви помітили ознаки вірусу.

Нагадаємо, ключові ознаки це: висока температура та сухий кашель.

Ваші дії: Вам необхідно звернутися за контактами телефонами, що вказано у вашому полісі, та повідомити про ваш стан якомога скоріше

Звертаємо увагу, що у більшості країн діє протокол роботи всіх медичних закладів у ситуації коли оголошено пандемію або епідемію. Згідно якого, якщо виявлено ознаки захворювання, необхідно зв’язатися з лікарями спеціального центру у телефонному режимі. Номери телефонів спеціалізованих центрів у кожній країні – різні, тому важливо звернутися за наведеними у полісі туристичного страхування контактними даними, після чого представник ассистуючої компанії допоможе вам зорієнтуватися.

Не намагайтеся на пряму приїхати до медичного центру, такими діями ви можете наражати на небезпеку себе та оточуючих.

Головна ознака вірусу – гіпер швидка передача від хворого здоровому. Нагадаємо, дуже важливо у цей період мінімізувати кількість контактів. Пильнуйте за своїм здоров’ям, виконуйте правила безпеки, що їх розробило МОЗ України.

Якщо у вас є питання стосовно продовження полісу туристичного страхування , будь-ласка звертайтеся на мейл for-pzu@pzu.com.ua  Ми на зв’язку!

Привітання з Різдвом Христовим та Новим Роком 2021

Щиро вітаємо вас з прийдешніми Різдвом Христовим та Новим Роком!

«ПЗУ Україна» стала членом Національної Асоціації Страховиків України

16 грудня 2020 року представники 31 української страхової компанії, серед яких компанії ризикового страхування – 21, а компаній страхування життя – 10, об’єдналися у Національну Асоціацію Страховиків України.

Благодійність групи «ПЗУ Україна»

На передодні дня святого Миколая, особливого свята для всіх українських діточок, у п’ятницю відбулася церемонія передачі благодійного внеску для підтримки Чортківського міського центру комплексної реабілітації осіб з інвалідністю "Дорога в життя" (Тернопільська область).