Голова Правління ПрАТ СК «ПЗУ Україна» Яцек Матусяк відвідав зустріч бізнесу з Президентом України

Яцек Матусяк, Голова Правління ПрАТ СК «ПЗУ Україна» та Заступник Голови Наглядової ради АТ«Кредобанк», 29 червня був запрошений на зустріч бізнесу з Президентом України, Володимиром Зеленським.

На круглому столі були присутні компанії, які з початку війни ефективно тримають економічний фронт України, сплачують податки та продовжують створювати велику кількість робочих місць. Президент подякував присутнім за підтримку економіки в цей складний період та обговорив ряд важливих питань.

«Президент зацікавлений чути бізнес, його потреби та проблеми. І це гарний сигнал для великих компаній. А факт участі у цій зустрічі міжнародного і польського бізнесу, від якого я був єдиним представником, говорить про високу надійність і ефективність нашої присутності в економіці України. Під час зустрічі також були підняті питання післявоєнного економічного відродження. Наш польський бізнес залишається в Україні попри всі обставини, ми розвиваємо його, виконуємо всі свої зобов’язання та готові брати активну участь в післявоєнному відроджені економіки України», - прокоментував  Яцек Матусяк.

Відео зустрічі за посиланням

Репутація Групи «ПЗУ Україна» визнана найкращою у галузі

Група «ПЗУ Україна» отримала нагороду на Міжнародному форумі PRNext.

Акційна пропозиція від СК «ПЗУ Україна» та АТ «Кредобанк»

Оформлюйте поліс онлайн та беріть участь у акції від СК «ПЗУ Україна» та АТ «Кредобанк».

Введено в дію нові тарифи за договорами міжнародного страхування «Зелена картка»

МТСБУ встановила нові розміри єдиних страхових платежів за договорами міжнародного страхування «Зелена картка».