Дистанційні страхові послуги з використанням Object Control – це наша турбота про ваше життя і здоров’я

Ось уже кілька років поспіль СК «ПЗУ Україна» активно використовує створений вітчизняним розробником інноваційний програмний продукт Object Control, який забезпечує зручну процедуру огляду об’єктів страхування. Проте повномасштабне вторгнення в Україну російських окупантів поставило перед компанією новий виклик: як забезпечити швидке, якісне і безпечне виконання всіх страхових процедур у віддаленому режимі, адже безпека клієнтів і працівників компанії завжди була і є нашим безумовним пріоритетом.

Тісна співпраця між командами СК «ПЗУ Україна» і ТОВ «ОБДЖЕКТ КОНТРОЛ» дозволила максимально діджиталізувати процедури страхування. І ось зараз за допомогою зручного застосунку Object Control наші клієнти вже можуть самостійно дистанційно проводити огляд об’єктів страхування, не наражаючи на небезпеку ані себе, ані працівників страхової компанії.

Крім того, Object Control дозволяє здійснювати дистанційне оформлення договорів страхування і забезпечує надійний електронний документообіг при настанні страхового випадку. А це особливо актуально для тих наших страхувальників, які змушені були виїхати за кордон, рятуючись від війни.

Ми дбаємо про життя і здоров’я наших клієнтів, тому і надалі удосконалюватимемо наші послуги, надаючи навіть у такий складний час зручний і якісний сервіс.

У партнерстві – сила! Разом до перемоги!

е-КАСКО онлайн з будь-якого куточку світу

Електронний договір е-КАСКО має таку ж юридичну силу, як і стандартний договір КАСКО, але він буде завжди у вас під рукою у смартфоні чи на іншому електронному девайсі. Тепер ви можете застрахувати своє авто з будь-якого куточку світу, придбавши електронний договір е-КАСКО онлайн.

З 1 липня збільшено розміри страхових виплат за полісом

З 1 липня збільшено розміри страхових виплат за полісом "Автоцивілки"

Сьогодні вступили в дію нові умови по Автоцивілці - з 1 липня 2022 року страхова сума за шкоду по майну збільшується з 130 000 грн до 160 000 грн, по життю та здоров’ю з 260 000 грн до 320 000 грн, а ліміт відшкодування за Європротоколом складатиме 80 000 грн.

Благодійна допомога від «Групи ПЗУ Україна»

У понеділок, 27 червня 2022 року, керівництво компанії завітало до міста Чортків, де відбулася церемонія з передачі благодійної допомоги одразу двом організаціям, що вкотре подарувала дітям надію та підтримку.