Благодійна допомога від групи ПЗУ Україна

У понеділок, 10 серпня 2020 року поблизу Чортківської міської ради (Тернопільська область) відбулася церемонія з передачі благодійної допомоги до центру реабілітації осіб з інвалідністю «Дорога у життя» та благодійної організації «Дім милосердя».

Благодійність в час пандемії зазнала випробовування на стійкість. У турбулентний період навіть великі та відомі українські фонди визнали, що фінансова підтримка соціально незахищених груп населення, є дуже важливою, але недоотримана. Це особливо гостро відчувають регіональні благодійні організації, адже чим далі від центральних міст регіону тим менше уваги вони отримують.

Аби підтримати благодійні організації, котрі опікуються людьми з важкою інвалідністю (як дітьми, так і дорослими) у місті Чортків, група ПЗУ Україна надала благодійні внески одразу двом організаціям. Голова Правління «ПЗУ Україна» Яцек Адріан Матусяк та Член Правління «ПЗУ Україна» Павло Гжешік, завітали до Чорткова та урочисто передали чеки директорці БО «Дорога в життя» Марії Анісенко та директорці центру «Дорога у життя» Ірина Григораш. Також у церемонії взяли участь секретар міської ради Ярослав Дзиндра, представник відділу «ПЗУ Україна» у Чорткові Володимир Пандрак.

«Сьогодні всі сфери суспільства проходять незвичні трансформації й у цей час підтримка важлива як ніколи. Однак діти з особливостями розвитку саме в такі періоди незахищені найбільше. Тому сьогодні ми надаємо благодійну допомогу з бажанням підтримати установи, що своєю працею кожного дня супроводжують, дбають аби діти могли зростати у якомога безпечнішому середовищі. Людяність, підтримка та взаємодопомога, цінності що допомагають подолати турбулентний період та є частиною місії групи ПЗУ України» - прокоментував Яцека Адріан Матусяк, Голова Правління «ПЗУ Україна».

Мер міста Чортків Володимир Шматько та керівниці благодійних організацій висловили подяку за надану підтримку. «ПЗУ Україна» – це приклад відповідального іноземного бізнесу в Україні. Насправді немає чужої біди, немає чужих дітей, і наші партнери це прекрасно розуміють. Саме тому вони так щиро та відкрито подають нам раз-по-раз руку допомоги. Любов – це  та річ, яка об’єднує, вона не має кордонів, вона врятує цей світ. Тому ще раз щиро дякую вам від всієї громади міста за поміч, яка обов’язково стане корисною нашим діткам», – у вітальному слові зазначив міський голова Чорткова Володимир Шматько.

«Наша держава переживає зараз нелегкі часи, тому саме зараз будь-які акти милосердя й доброти є особливо цінними. Ці подаровані кошти ми використаємо на реабілітаційне обладнання для дітей з ДЦП. Це буде апарат «Активал» з функцією ходьби, тож вже зовсім скоро наші діти з цією недугою зможуть зробити перші кроки самостійно, без сторонньої допомоги. Всіх вам гараздів, а компанії  «ПЗУ Україна» – розширення  та процвітання», – зазначила директорка центру «Дорога в життя» Ірина Григораш.

Група «ПЗУ Україна» відсвяткувала 100-річчя своєї присутності у Львові

Протягом 100 років Компанія гарантувала своїм клієнтам надійність і впевненість у завтрашньому дні, щодня створюючи та вдосконалюючи свої продукти, демонструючи високий рівень сервісу.

Чат-бот ПЗУ life – важлива інформація зі страхування життя у зручний спосіб

Відтепер, всі клієнти, хто має діючий договір зі страхування життя, можуть у будь-який час доби та у будь-якому місці звернутись із запитанням та отримати необхідну інформацію стосовно свого договору.

Група ПЗУ Україна посіла перше місце у двох категоріях за підсумками 2020 року

19 травня 2021 року відбулася щорічна церемонія нагородження лідерів ринку страхування, яку організовує галузеве видання №1 – «Insurance Top».