Прес-служба

Автоцивілка та шини до машини – повний привід застрахуватись!

Кожен автомобіліст знає, що комплект зимових шин для авто – важлива річ, яка підвищує рівень безпеки авто. Але ще більш важливим для всіх водіїв є поліс автоцивілки, що дає страховий захист. Тому для відповідальних автовласників пересуватися на авто без полісу ОСАЦВ так само неможливо, як і виїхати на дорогу без комплекту зимової гуми в ожеледь.

Детальніше

Не хочете "загубитися" у страховій компанії? Поновіть власні контактні дані!

Щоб завжди залишатися на зв'язку зі своєю страховою компанією, «PZU Україна Страхування Життя» рекомендує своїм клієнтам оновити власні дані в базі страхової компанії. У вас змінилася адреса проживання, номер мобільного телефону або інші особисті дані? Повідомте про це агента «PZU Україна Страхування Життя». З 1 серпня по 30 вересня 2011 року агенти власної агентської мережі компанії запропонують своїм клієнтам заповнити Заяву-анкету, яка одночасно є письмовою заявою на внесення змін до договору страхування.

Детальніше

Цінову пропозицію на КАСКО «Колір авто» продовжено до 31 серпня 2011 року

Нагадуємо, що СК «PZU Україна» завжди намагалася формувати гнучкі тарифи на страхування авто, а з 15 квітня по 15 липня оголосила, що можна зменшити вартість страховки КАСКО і зекономити завдяки кольору вашого авто. СК «PZU Україна» з вдячністю відзначає, що протягом квітня-липня цього року цією можливістю скористалося понад 4 000 осіб. Враховуючи популярність цінової пропозиції, СК «PZU Україна» продовжує термін її дії до 31 серпня 2011 року.

Детальніше

СК «PZU Україна» застрахувала футбольних вболівальників на стадіонах Євро 2012

СК «PZU Україна» оголошує про укладення контракту з місцевим організаційним комітетом Євро 2012. У рамках договору застрахована цивільна відповідальність оргкомітету перед третіми особами, а також відповідальність за якість його послуг.

Детальніше