Прес-служба

Цінову пропозицію на КАСКО «Колір авто» продовжено до 31 серпня 2011 року

Нагадуємо, що СК «PZU Україна» завжди намагалася формувати гнучкі тарифи на страхування авто, а з 15 квітня по 15 липня оголосила, що можна зменшити вартість страховки КАСКО і зекономити завдяки кольору вашого авто. СК «PZU Україна» з вдячністю відзначає, що протягом квітня-липня цього року цією можливістю скористалося понад 4 000 осіб. Враховуючи популярність цінової пропозиції, СК «PZU Україна» продовжує термін її дії до 31 серпня 2011 року.

Детальніше

СК «PZU Україна» застрахувала футбольних вболівальників на стадіонах Євро 2012

СК «PZU Україна» оголошує про укладення контракту з місцевим організаційним комітетом Євро 2012. У рамках договору застрахована цивільна відповідальність оргкомітету перед третіми особами, а також відповідальність за якість його послуг.

Детальніше

СК «PZU Україна» не буде підвищувати тарифи на автотранспортне страхування

У зв'язку з поширенням інформації про можливе підвищення вартості автостраховок через скасування обов'язкового техогляду автомобілів СК «PZU Україна» повідомляє, що не планує підвищувати тарифи на автотранспортне страхування.

Детальніше

Страхова група «PZU Україна» оголошує про зміни в складі Правління СК «PZU Україна»

Страхова група «PZU Україна» оголошує про зміни в складі Правління СК «PZU Україна». Рішенням Наглядової ради Мачея Шишко, який раніше обіймав посаду заступника голови правління з фінансових питань, призначено головою правління СК «PZU Україна». До складу Правління також увійшов Віталій Щербина, який раніше працював на позиції директора департаменту управління продуктами.

Детальніше