Спеціальний конкурс від PZU. Беріть участь та отримуйте призи!

Діти навчаються правилам безпечної дороги

Увага, Конкурс!

У 2013 році PZU розпочала в Україні черговий просвітницький проект для школярів початкових класів, що отримав назву «Безпечна дорога до школи».

Протягом березня-травня 2013 року понад 350 українських студентів та спеціалістів компанії навчатимуть дітей дорожній грамоті за допомогою ігор, анімаційних фільмів, казок та малюнків. Понад 20 000 школярів України візьмуть участь у різноманітних навчальних заходах. Для них організують конкурси, екскурсії, інтерактивні тренінги та навіть створять комп’ютерну гру.

PZU пропонує всім небайдужим приєднатися до соціальної ініціативи страхової компанії, та розповісти дітям про безпечну поведінку на дорозі, а також взяти участь у спеціальному конкурсі «Безпечна дорога до школи».

Для цього необхідно:

1. Намалювати малюнок, що у будь-який спосіб буде відображати принципи безпечної поведінки дитини на дорозі.

2. Протягом 20 лютого 2013 - 31 травня 2013 р. надіслати фото- або скан-копію малюнку дитини та власні контактні дані за адресою doroga@pzu.com.ua

3. Після цього учасник автоматично отримує можливість виграти ціні призи - подарункові сертифікати на суму 2 000 грн.(головний приз) та 1 000 грн. (2 та 3 місце).

Ми розуміємо, що визнати переможців серед маленьких учасників об'єктивним способом буде дуже важко, тому вирішили, що призи будуть розіграні серед всіх учасників. Таким чином, стати переможцем може кожна дитина, незалежно від художнього хисту. Головне - взяти участь у Конкурсі.

Офіційні правила Конкурсу «Діти та дорога»

Тренди у програмах страхування життя, аналіз даних компанії

Тренди у програмах страхування життя, аналіз даних компанії "ПЗУ Україна страхування життя"

«Дохід сучасного пенсіонера з Європи складається з частин, де 20% - соціальна допомога (наша державна пенсія), 30% - корпоративна пенсія від роботодавця, а 50% доходу – це пенсійні збереження в інвестиційних інструментах, включаючи страхові компанії життя. В Україні крок за кроком суспільство змінює сприйняття пенсії за радянськими лекалами до сучасного типу» - коментує Ільчук Юрій, керівник напрямку розвитку агентської мережі «ПЗУ Україна страхування життя».

Благодійність групи «ПЗУ Україна»

«ПЗУ Україна» підтримала діточок з Благодійного Фонду «Даймо Надію», місто Львів та Львівська область.

Визначено склад президії Національної асоціації страховиків України

2-го лютого 2021 року Національна асоціація страховиків України (НАСУ) визначила склад президії. Головою президії було обрано Олену Ульє, що займає пост голови правління страхової компанії «УНІКА».