Введено в дію нові тарифи за договорами міжнародного страхування «Зелена картка»

Шановні клієнти!

Інформуємо, що з 15.03.2024 в 00:00 годин, Моторне (транспортне) страхове бюро України (МТСБУ) ввело в дію нові тарифи за договорами міжнародного обов`язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів, зареєстрованих в Україні, з дією на території країн - членів міжнародної системи «Зелена картка» (крім Росії та Білорусії)

Таким чином, для поїздок територією країн-членів міжнародної системи автомобільного страхування «Зелена картка» вартість поліса:

• на 15 днів для легкових автомобілів становить 1,120 тис. грн, для автобусів - 4,190 тис. грн, для вантажних автомобілів - 2,397 тис. грн.
  • на один місяць для легкових авто становить 1,783 тис. грн, автобусів - 5,849 тис... грн, вантажівок - 3,499 тис. грн.
  • піврічні та річні поліси «Зелена картка» для легкових автомобілів коштують 9,334 тис. грн і 12,446 тис. грн, для вантажних - 15,698 тис. грн і 29,697 тис. грн, для автобусів - 20,412 тис. грн і 37,920 тис. грн відповідно.

Вартість полісів для поїздок в Азербайджан і Молдову збільшилась на 1,4%. Так для легкових автомобілів на 15 днів вона становитиме 740 грн, на один місяць - 1,089 тис. грн, на пів року - 2,496 тис. грн, на рік - 3,554 тис. грн.

Нагадуємо, що обов’язковий міжнародний поліс «Зелена картка» покриває шкоду, яка може бути нанесена майну, здоров’ю та життю постраждалих осіб в разі ДТП, на території країн-членів системи «Зелена картка».

Ознайомитись з новими тарифами або замовити поліс «Зелена Картка» можна за посиланням

Репутація Групи «ПЗУ Україна» визнана найкращою у галузі

Група «ПЗУ Україна» отримала нагороду на Міжнародному форумі PRNext.

Акційна пропозиція від СК «ПЗУ Україна» та АТ «Кредобанк»

Оформлюйте поліс онлайн та беріть участь у акції від СК «ПЗУ Україна» та АТ «Кредобанк».

Привітання з міжнародним жіночим днем

СК «ПЗУ Україна» щиро вітає зі святом весни, ніжності та краси!