Страхування подорожуючих іноземців Україною на випадок інфікування COVID-19

Шановні клієнти,

Звертаємо увагу, що з 13.07.2020 року PZU Україна почала продаж договорів за новим продуктом «Страхування подорожуючих іноземців Україною на випадок інфікування COVID-19».

Договором передбачається страхування медичних витрат, пов’язаних з лікуванням COVID-19, а саме витрат за такими послугами, як:

• Амбулаторно-поліклінічна допомога
  • Медикаментозне забезпечення при амбулаторно-поліклінічній допомозі
  • Невідкладна стаціонарна допомога
  • Надання телемедичних консультацій в період обсервації

В межах договору надається послуга «Консьєрж сервіс COVID-19», яка передбачає:

• Надання інформації щодо: даних про захворювання в Україні та світі; симптомів  COVID-19; дій у разі підозри на інфікування; контактних даних лікарень, аптек, іншої інформації довідкового характеру;
  • Організація таких послуг*: пошук та доставка ліків; пошук лікарень, лікарів, організація консультацій; організація телемедичних консультацій; організація лабораторних та інструментальних досліджень; будь-яка інша організація медичних послуг

*Вартість послуг та товарів оплачує Страхувальник/Застрахована особа

Укласти договір можливо в будь-якому офісі PZU Україна або залишіть заявку для зворотної відповіді заповнивши форму за посланням (правий куточок, натисніть припис «Показати не обов’язкові поля»)  https://www.pzu.com.ua/individual/travel.html

Весняний тариф на КАСКО – 2,7% від ПЗУ Україна для клієнтів автосалону Лексус Дніпро Центр

Страхова компанія «ПЗУ Україна», для клієнтів автосалону Лексус Дніпро Центр розробила весняний знижений тариф на КАСКО 2,7%* на модельний ряд LEXUS RX‑300, 350, 450H, NX.

Тренди у програмах страхування життя, аналіз даних компанії

Тренди у програмах страхування життя, аналіз даних компанії "ПЗУ Україна страхування життя"

«Дохід сучасного пенсіонера з Європи складається з частин, де 20% - соціальна допомога (наша державна пенсія), 30% - корпоративна пенсія від роботодавця, а 50% доходу – це пенсійні збереження в інвестиційних інструментах, включаючи страхові компанії життя. В Україні крок за кроком суспільство змінює сприйняття пенсії за радянськими лекалами до сучасного типу» - коментує Ільчук Юрій, керівник напрямку розвитку агентської мережі «ПЗУ Україна страхування життя».

Благодійність групи «ПЗУ Україна»

«ПЗУ Україна» підтримала діточок з Благодійного Фонду «Даймо Надію», місто Львів та Львівська область.