Керівництво ПрАТ СК «ПЗУ Україна» відвідали м.Чортків та вшанували пам'ять загиблого президента Польщі та його дружини, Леха і Марії Качинських

Голова Правління ПрАТ СК «ПЗУ Україна», Яцек Матусяк та Член Правління Павел Гжешік в рамках відзначення 501-ї річниці міста Чорткова віддали шану та відвідали сквер пам’яті Леха і Марії Качинських, польського президента та його дружини, котрі разом з 95 членами урядової делегації Польщі загинули в авіакатастрофі в небі над Смоленськом у квітні 2010 року.

3 вересня 2023 року стало першою річницею відкриття меморіалу. Керівництво «ПЗУ Україна» та міський голова Чорткова, Володимир Шматько, віддали шану та поклали кошик з квітами до меморіальної кам’яної плити в центрі скверу. В рамках заходу було встановлено прапори України та Польщі, як братніх народів, які багато десятиліть підтримують один одного.

«Мені дуже приємно констатувати, що між нашими народами побудовані такі стабільні, приязні стосунки. В сьогоднішній складний час кожному з нас дуже важливо відчувати цю синергію та отримувати підтримку один від одного.

Тому для мене велика честь бути тут і спільно з чортків’янами вшановувати пам’ять президента Качинського, якого я знав особисто і який багато вклав в розвиток українсько-польських відносин. Від імені польського народу щиро дякую місту Чортків за увагу і шану до польської трагедії, яка сталась 13 років тому», - відмітив під час виступу, Яцек Матусяк.

Репутація Групи «ПЗУ Україна» визнана найкращою у галузі

Група «ПЗУ Україна» отримала нагороду на Міжнародному форумі PRNext.

Акційна пропозиція від СК «ПЗУ Україна» та АТ «Кредобанк»

Оформлюйте поліс онлайн та беріть участь у акції від СК «ПЗУ Україна» та АТ «Кредобанк».

Введено в дію нові тарифи за договорами міжнародного страхування «Зелена картка»

МТСБУ встановила нові розміри єдиних страхових платежів за договорами міжнародного страхування «Зелена картка».