Зміни у складі правління української PZU

Наглядова рада страхової компанії "PZU Україна" прийняла рішення про припинення з 15 січня 2017 року повноважень голови правління пана Мачея Шишко. Після 10 років успішної роботи в українській PZU Мачей Шишко вирішив не продовжувати свій контракт.  Новообраним головою правління став пан Яцек Матусяк, який обіймає посаду заступника голови правління.

До отримання Я.Матусяком дозволу на працевлаштування в Україні виконувати обов'язки голови правління доручено Віталію Щербина.

Мачей Шишко був призначений на посаду заступника голови правління з фінансових питань PZU в Україні у 2007 році. З 2011 року очолює PZU в Україні.

Також з 19.12.2016 на підставі рішення Наглядової ради Марека Бабiцького обрано членом правління. Він приступить до виконання своїх обов’язків з дати отримання ним дозволу на працевлаштування в Україні.

Шановні клієнти! Звертаємо увагу на зміну адреси офісу у м. Харків

У місті Харків офіс за адресою вул. Мироносицька, 15 переїхав. Тепер будемо чекати на вас в офісі за новою адресою: вул. Пушкінська, 68 (вхід ліворуч).

Шановні клієнти! Звертаємо увагу на графік роботи офісу у м. Дніпро

Офіс за адресою м. Дніпро, вул. Ливарна, 15 не працюватиме 14.05.19 з технічних причин.

Привітання з Днем Перемоги!

Бажаємо вам та вашим родинам сонячного та мирного неба над головою, спокою та гарного настрою у кожну домівку.