Зміни у складі правління української PZU

Наглядова рада страхової компанії "PZU Україна" прийняла рішення про припинення з 15 січня 2017 року повноважень голови правління пана Мачея Шишко. Після 10 років успішної роботи в українській PZU Мачей Шишко вирішив не продовжувати свій контракт.  Новообраним головою правління став пан Яцек Матусяк, який обіймає посаду заступника голови правління.

До отримання Я.Матусяком дозволу на працевлаштування в Україні виконувати обов'язки голови правління доручено Віталію Щербина.

Мачей Шишко був призначений на посаду заступника голови правління з фінансових питань PZU в Україні у 2007 році. З 2011 року очолює PZU в Україні.

Також з 19.12.2016 на підставі рішення Наглядової ради Марека Бабiцького обрано членом правління. Він приступить до виконання своїх обов’язків з дати отримання ним дозволу на працевлаштування в Україні.

Інвестиційний дохід від інвестування коштів страхових резервів за 2021 рік

Фінансові показники з інвестиційним доходом за 2021 рік

Привітання зі святом Великодня!

Вітаємо Вас зі світлим святом Великодня! Бажаємо Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, гармонії та більше радісних митей.

ТОП-7 актуальних запитань по ДМС

Турбота про здоров’я клієнтів – це основна наша задача. Компанія «ПЗУ Україна» продовжує працювати у цей складний для нас усіх час та дбати про те, щоб кожен наш клієнт отримав необхідну медичну допомогу у найкоротші терміни.