Застрахуйся і взуйся!

Із настанням холодів автовласникам час подумати про зміну шин. Згідно з договорами страхування КАСКО, наші клієнти мають перевзути свої автівки до 15 листопада. А якщо ви хотіли б оновити шини, то у всіх клієнтів PZU є чудова нагода виграти один із 3-х сертифікатів на 5 тис. грн, які можна використати для придбання будь-якого комплекту шин від нашого партнера та експерта автосервісу - EXIST.UA

Для цього потрібно взяти участь у наших конкурсах, що проходять у соціальних мережах Facebook, Instagram та VK.

Для користувачів Facebook

Для користувачів Instagram

Для користувачів VK

Віримо, що цього разу пощастить саме Вам!

Тренди у програмах страхування життя, аналіз даних компанії

Тренди у програмах страхування життя, аналіз даних компанії "ПЗУ Україна страхування життя"

«Дохід сучасного пенсіонера з Європи складається з частин, де 20% - соціальна допомога (наша державна пенсія), 30% - корпоративна пенсія від роботодавця, а 50% доходу – це пенсійні збереження в інвестиційних інструментах, включаючи страхові компанії життя. В Україні крок за кроком суспільство змінює сприйняття пенсії за радянськими лекалами до сучасного типу» - коментує Ільчук Юрій, керівник напрямку розвитку агентської мережі «ПЗУ Україна страхування життя».

Благодійність групи «ПЗУ Україна»

«ПЗУ Україна» підтримала діточок з Благодійного Фонду «Даймо Надію», місто Львів та Львівська область.

Визначено склад президії Національної асоціації страховиків України

2-го лютого 2021 року Національна асоціація страховиків України (НАСУ) визначила склад президії. Головою президії було обрано Олену Ульє, що займає пост голови правління страхової компанії «УНІКА».