Застрахуйся і взуйся!

Із настанням холодів автовласникам час подумати про зміну шин. Згідно з договорами страхування КАСКО, наші клієнти мають перевзути свої автівки до 15 листопада. А якщо ви хотіли б оновити шини, то у всіх клієнтів PZU є чудова нагода виграти один із 3-х сертифікатів на 5 тис. грн, які можна використати для придбання будь-якого комплекту шин від нашого партнера та експерта автосервісу - EXIST.UA

Для цього потрібно взяти участь у наших конкурсах, що проходять у соціальних мережах Facebook, Instagram та VK.

Для користувачів Facebook

Для користувачів Instagram

Для користувачів VK

Віримо, що цього разу пощастить саме Вам!

Акція! Виграйте подорож до Європи на двох, купуючи туристичне страхування PZU!

З 07.07.19 PZU спільно з туристичною компанією TRIDENT запустили нову акцію, учасники якої мають змогу виграти сертифікати на знижку для купівлі туристичних турів TRIDENT та подорож до Європи на дві особи. Акція діє до 07.10.2019 року (включно).

Підведено підсумки першого кварталу 2019 року за сумою виплат з обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності

PZU Україна увійшла до списку лідерів та посіла третє місце, за даними МТСБУ (Моторо (транспортне) страхове бюро України).

Група PZU Україна сплатила понад 140 млн. грн. податку у 2018 році

У світовій бізнес спільноті набирає популярності тренд соціальної відповідальності. В першу чергу в ньому враховується кількість створених підприємством робочих місць та об’єм сплачених податків.