Застрахуйся і взуйся!

Із настанням холодів автовласникам час подумати про зміну шин. Згідно з договорами страхування КАСКО, наші клієнти мають перевзути свої автівки до 15 листопада. А якщо ви хотіли б оновити шини, то у всіх клієнтів PZU є чудова нагода виграти один із 3-х сертифікатів на 5 тис. грн, які можна використати для придбання будь-якого комплекту шин від нашого партнера та експерта автосервісу - EXIST.UA

Для цього потрібно взяти участь у наших конкурсах, що проходять у соціальних мережах Facebook, Instagram та VK.

Для користувачів Facebook

Для користувачів Instagram

Для користувачів VK

Віримо, що цього разу пощастить саме Вам!

Мобільний зв’язок за кордоном, чи це важливо?

Сьогодні подорожі доступні кожному. Бюджетні авіаперевізники пропонують квитки та здається б’ють власні рекорди, наближуючи ціну за авіаперевезення до середнього чека у супермаркеті.

Початок 2020 року вже приніс свій врожай

Український Аграрний Фонд став клієнтом ПЗУ Україна та весняну форвардну програму розпочне у співпраці з компанією.

Воркшоп «Безпека та комфорт подорожуючих 2020: обізнаність для зважених рішень».

У п’ятницю, 15 листопада спільно з Американською торговельною палатою в Україні (American Chamber of Commerce Ukraine) та OSAC (U.S. Department of State Diplomatic Security) відбувся воркшоп на тему – «Безпека та комфорт подорожуючих 2020: обізнаність для зважених рішень».