За системою прямого врегулювання в Автоцивілці PZU виплатила понад 3,6 млн грн збитків

За 2 роки існування програми "Розумний захист" PZU заплатила за збитки своїх клієнтів понад 3,6 млн грн. Виплати проводилися за системою прямого врегулювання в середньому за 34 дні з моменту звернення.

Система прямого врегулювання дозволяє постраждалому у ДТП автовласнику отримувати страхову виплату від власної страхової компанії, а не від компанії винуватця, як це передбачено класичною схемою. Головна перевага прямого врегулювання для постраждалих - прискорення виплат, адже не всі страховики сумлінно дотримуються вимог законодавства, і платять вчасно. За даними МТСБУ, середній термін виплат за Автоцивілкою на ринку складає 129 днів (за підсумками 9 міс.2016 року).

Саме тому у 2014 році українська PZU в односторонньому порядку запровадила систему прямого врегулювання в Автоцивілці

"Коли ми запускали власний проект, я закликав інших страховиків якомога швидше запроваджувати аналогічні схеми, які дозволять підняти показники виплат на ринку", - зазначає голова правління української PZU Мачей Шишко. - "Приємно бачити, що з 1 грудня 2016 року система прямого врегулювання виходить на новий рівень. Страхові компанії, що підписали угоду, мають покращити ситуацію на ринку Автоцивілки. А нам, сподіваюся, вдалося познайомити українців з системою прямого врегулювання і показати її переваги ще до старту пілотного проекту".

За перші 2 дні дії пілотного проекту PZU вже отримала 2 заяви на відшкодування збитків за системою прямого врегулювання МТСБУ.

Робимо сервіс кращим навіть там, де цього не помітно

Група ПЗУ Україна понад 26 років на українському страховому ринку. У 2014 році, застосовуючи досвід материнської польської групи PZU, ми адаптували технологію прямого врегулювання збитків та впровадили її для наших клієнтів.

Інвестиційний дохід від інвестування коштів страхових резервів за 2019 рік

ПрАТ "СК "ПЗУ Україна страхування життя" щодо розміру інвестиційного доходу від інвестування коштів страхових резервів за 2019 рік.

Пам’ятаємо наших героїв

9 травня - день пам’яті великого подвигу.