Стратегія PZU до 2020 року базується на інноваціях, рості і оптимізації витрат

Оновлена Стратегія Групи PZU передбачає зосередження на сфері витрат, інноваціях і рості. PZU більше зосередиться на рентабельності страхової діяльності і розвитку інноваційних інструментів у сфері управління бізнесом і обслуговування клієнтів. Метою PZU є реалізація амбіційних ініціатив щодо росту в сферах PZU Здоров’я, Інвестиції і формування сильної і рентабельної позиції в банківському сегменті.

- PZU є сьогодні однією з найбільш рентабельних у страховому секторі. Однак ми усвідомлюємо, що для того, щоб і в майбутньому забезпечити інвесторам настільки високу рентабельність, в контексті швидких технологічних змін, ми повинні інвестувати в наш розвиток. Ми повинні постійно розвиватися, зосереджуючись на клієнтах і їх змінних потребах.

Ми підвищимо рентабельність нашої діяльності і створимо додаткову цінність PZU для акціонерів. Змінюючись, ми залишаємося вірними нашим цінностям. Ми робитимемо те, що вміємо найкраще, – забезпечуємо полякам почуття безпеки щодо їх майна, життя, здоров’я і фінансового майбутнього. Ми найбільш ефективним способом запропонуємо нашим клієнтам сучасні, інноваційні страхові і накопичувальні продукти, які враховуватимуть їх потреби.

Ми прагнемо розвивати діяльність в Польщі і на закордонних ринках, на яких ми присутні. У той же час, для того, щоб забезпечити можливість подальшого зростання цінності PZU, ми будемо реалізовувати амбіційні проекти з розвитку. Ми будемо рости, зокрема, у сферах медичного захисту і управління активами – сказав Міхал Крупінський, голова Правління PZU.

Стратегічні цілі PZU до 2020 року:

• зосередженість на високій рентабельності страхової діяльності при одночасному рості у окремих сегментах ринку;
  • скорочення постійних витрат на 400 млн злотих протягом 3 років;
  • ефективна реалізація ініціатив зростання у сфері Здоров’я і Інвестицій;
  • побудова масштабної і рентабельної банківської групи;
  • створення однієї з найбільш інноваційних страхових груп в Європі.

Ключові положення Стратегії (рівень 2020 року):

• рентабельність материнської компанії, вимірювана як коефіцієнт ROE, на рівні 18%;
  • частка Групи PZU у польському ринку майнового страхування становить 35%, а рівень утримання клієнтів PZU Życie у кількісному вираженні – 11 мільйонів осіб;
  • скорочення річних постійних витрат на страхову діяльність на 400 млн злотих до кінця 2018 року (у порівнянні з 2015 роком);
  • досягнення рівня 100 млрд злотих активів в управлінні, у тому числі 50 млрд злотих активів зовнішніх клієнтів (збільшення вдвічі у порівнянні з поточним станом);
  • зростання надходжень у PZU Zdrowie з 260 млн злотих в 2015 році до 1 млрд злотих в 2020 році;
  • створення банківської групи, яка опиниться у першій п’ятірці банків Польщі, з активами вартістю понад 140 млрд злотих.

Привітання з Різдвом Христовим

Вітаємо вас та ваші родини з Різдвом Христовим! Нехай з цим святом у кожен дім прийде мир та спокій, добро, достаток, любов, щастя та взаєморозуміння. Міцного здоров’я вам та вашим родинам, побільше радості та добрих новин. Нехай виправдаються всі очікування і збудуться найзаповітніші мрії!

Старт продажів страхових полісів PZU через PORTMONE.COM

Страховая компания PZU подписала партнёрское соглашение с платёжной системой PORTMONE, согласно которого теперь все клиенты сервиса смогут приобрести полисы туристического страхования выезжающих за рубеж, а так же «Зеленую карту» (страхование автогражданской ответственности для поездки за рубеж) в режиме он-лайн на странице партнёра.

PZU - страховий партнер Ternopil Half Marathon “Grand lake”

Українська PZU знову виступила страховим партнером бігового заходу. 18 червня 2017 року в Тернополі вперше відбувся напівмарафон (Ternopil Half Marathon “Grand lake”), який включав в себе кілька дистанцій для дорослих 21 км, 10, 5 км та окрему програму для маленьких любителів бігу.

click fraud detection