Оголошено інвестиційний дохід зі страхування життя за 2015 рік

"PZU Україна Страхування життя" затвердила річну прибутковість від інвестування коштів страхових резервів, сформованих за діючими договорами добровільного страхування життя за 2015 рік. Це найбільший показник дохідності протягом останніх 13 років.

рік гривня долар США євро
2015 20,21 6,41 4,37
"Це дуже хороші результати інвестиційної діяльності компанії як по гривні, так і по інших валютах", - зауважив Генеральний директор компанії Збігнєв Шолига. - "Враховуючи те, що протягом останніх кількох років у своїй інвестиційній діяльності ми використовуємо лише державні облігації та депозити виключно у надійних банках, я вважаю, що нам вдалося професійно управляти грошовим потоком (cash flow) та активами компанії".

Мобільний зв’язок за кордоном, чи це важливо?

Сьогодні подорожі доступні кожному. Бюджетні авіаперевізники пропонують квитки та здається б’ють власні рекорди, наближуючи ціну за авіаперевезення до середнього чека у супермаркеті.

Початок 2020 року вже приніс свій врожай

Український Аграрний Фонд став клієнтом ПЗУ Україна та весняну форвардну програму розпочне у співпраці з компанією.

Воркшоп «Безпека та комфорт подорожуючих 2020: обізнаність для зважених рішень».

У п’ятницю, 15 листопада спільно з Американською торговельною палатою в Україні (American Chamber of Commerce Ukraine) та OSAC (U.S. Department of State Diplomatic Security) відбувся воркшоп на тему – «Безпека та комфорт подорожуючих 2020: обізнаність для зважених рішень».