Нова зброя проти шахрайства в автострахуванні

PZU озброюється спеціальним мобільним комплексом для боротьби з шахраями в автострахуванні.

Страхова компанія отримує гроші від своїх застрахованих клієнтів. І саме з цих коштів проводить виплати тим, хто постраждав та потребує допомоги.

"Це гроші ВСІХ застрахованих і ми не хочемо виплачувати компенсації шахраям", - зазначає директор департаменту врегулювання страхових випадків Олег Компанієць. - "Тому беремо на озброєння спеціальний мобільний комплекс, який одразу на місці ДТП дозволить побачити реальну картину випадку (швидкість, положення коліс, час здійснення ДТП і т.д.)".

Ці дані обробляються за допомогою ліцензійного програмного забезпечення від виробника автомобіля, тобто всі висновки щодо роботи датчиків в момент ДТП мають офіційне підтвердження від заводу-виробника. Адже новітні моделі автомобілів обладнані великою кількістю різноманітних датчиків і їхня робота фіксується так само, як і в «чорних скриньках» літаків. До того ж, кожен непростий випадок вивчають наші експерти та служба безпеки.

Робимо сервіс кращим навіть там, де цього не помітно

Група ПЗУ Україна понад 26 років на українському страховому ринку. У 2014 році, застосовуючи досвід материнської польської групи PZU, ми адаптували технологію прямого врегулювання збитків та впровадили її для наших клієнтів.

Інвестиційний дохід від інвестування коштів страхових резервів за 2019 рік

ПрАТ "СК "ПЗУ Україна страхування життя" щодо розміру інвестиційного доходу від інвестування коштів страхових резервів за 2019 рік.

Пам’ятаємо наших героїв

9 травня - день пам’яті великого подвигу.