PZU Україна виплатила більше 2,5 млн. грн. за страховим випадком

Спростовуємо популярний в Україні міф – «страхові компанії не виплачують»

Клієнт: група компаній «Український Аграрний Холдинг» з якою успішно співпрацюємо з 2012 року. Страховий випадок стався у жовтні 2018 року. Під час проведення польових робіт згорів трактор. Виплата біла виконана по добровільному страхування спеціалізованої, будівельної  та сільськогосподарської техніки.

Генеральний директор групи компаній «Український Аграрний Холдинг», Рябко М.В. прокоментував:

«“PZU Україна” вже не вперше довела, що є надійним партнером, який чітко виконує взаємні домовленості та керується основними принципами ділового співробітництва. При цьому хочемо відзначити індивідуальний підхід до кожного клієнта та професійне ставлення співробітників до своєї роботи. Збиток, що стався у жовтні 2018 року, було відшкодовано в обумовлені терміни та в повному обсязі, за що висловлюємо подяку “PZU Україна”.

Сподіваємось на подальшу успішну співпрацю «PZU Україна» та групи компаній «Український аграрний холдинг» в галузі страхування: нерухомого та рухомого майна, товарів в обігу, легкових та вантажних автомобілів, сільськогосподарської техніки і майбутнього врожаю сільськогосподарських культур.»

Програма страхування с/х техніки «PZU Україна»

Згідно програми с/х техніка може бути застрахована під час руху по дорозі загального користування, під час перевезення на спеціалізованому транспорті, а також під час виконання різних робіт.

Основні ризики у рамках програми: дорожньо-транспортні події, пожежа під час проведення робіт, аварія, перевертання та протиправні дії третіх осіб. У залежності від потреби аграрія можливе страхування с/х техніки зі зносом та без.

Виплати «PZU Україна» згідно програми страхування с/х техніки за 2016-2018 роки склали більше 17,5 млн. грн.

За останні десять років аграрії зайняли лідируючі позиції серед клієнтів профільних страхових компаній тому спектр послуг, що їм пропонують став значно ширшим. Страховики, котрі входять в ТОП ринку, зацікавлені у виконанні своїх обов’язків  та у тривалій співпраці.

Разом з партнерами «PZU Україна» розробляє та впроваджує інноваційні програми страхування, а також постійно оновлює класичні продукти.

Інсульт? Дій швидко!

Нещодавно, у центральному офісі компанії PZU Україна відбулася виставка малюнків «Інсульт? Дій швидко!» у рамках кампанії підвищення поінформованості та співпраці з благодійним фондом «Об’єднані серцем». Учні київської школи створили інформаційні плакати з метою показати основні ознаки інсульту та як треба діяти, якщо він стався. У продовженні ініціативи, куратор фонду – Д-р Кшиштоф Седлєцкі в інтерв’ю поділився важливими фактами про інсульт в Україні.

Результати першого розіграшу сертифікатів на 3 000 грн. та 2 000 грн. на купівлю туристичних турів!

Вітаємо переможців першого розіграшу сертифікатів на знижку для купівлі турів у туристичної компанії TRIDENT!

Небанківська фінансова група  PZU Україна продовжує позитивний тренд

Небанківська фінансова група PZU Україна продовжує позитивний тренд

Згідно результатів опитування конкурсу торгівельних марок «Фаворити Успіху» у 2018 році компанія PZU Україна стала лідером у комплексному рейтингу, категорія «Краща страхова компанія (страхування ризиків)»*, а PZU Україна страхування життя визнана лідером на думку знаменитостей у категорії «Програма накопичувального страхування життя»**.