PZU Україна виплатила більше 2,5 млн. грн. за страховим випадком

Спростовуємо популярний в Україні міф – «страхові компанії не виплачують»

Клієнт: група компаній «Український Аграрний Холдинг» з якою успішно співпрацюємо з 2012 року. Страховий випадок стався у жовтні 2018 року. Під час проведення польових робіт згорів трактор. Виплата біла виконана по добровільному страхування спеціалізованої, будівельної  та сільськогосподарської техніки.

Генеральний директор групи компаній «Український Аграрний Холдинг», Рябко М.В. прокоментував:

«“PZU Україна” вже не вперше довела, що є надійним партнером, який чітко виконує взаємні домовленості та керується основними принципами ділового співробітництва. При цьому хочемо відзначити індивідуальний підхід до кожного клієнта та професійне ставлення співробітників до своєї роботи. Збиток, що стався у жовтні 2018 року, було відшкодовано в обумовлені терміни та в повному обсязі, за що висловлюємо подяку “PZU Україна”.

Сподіваємось на подальшу успішну співпрацю «PZU Україна» та групи компаній «Український аграрний холдинг» в галузі страхування: нерухомого та рухомого майна, товарів в обігу, легкових та вантажних автомобілів, сільськогосподарської техніки і майбутнього врожаю сільськогосподарських культур.»

Програма страхування с/х техніки «PZU Україна»

Згідно програми с/х техніка може бути застрахована під час руху по дорозі загального користування, під час перевезення на спеціалізованому транспорті, а також під час виконання різних робіт.

Основні ризики у рамках програми: дорожньо-транспортні події, пожежа під час проведення робіт, аварія, перевертання та протиправні дії третіх осіб. У залежності від потреби аграрія можливе страхування с/х техніки зі зносом та без.

Виплати «PZU Україна» згідно програми страхування с/х техніки за 2016-2018 роки склали більше 17,5 млн. грн.

За останні десять років аграрії зайняли лідируючі позиції серед клієнтів профільних страхових компаній тому спектр послуг, що їм пропонують став значно ширшим. Страховики, котрі входять в ТОП ринку, зацікавлені у виконанні своїх обов’язків  та у тривалій співпраці.

Разом з партнерами «PZU Україна» розробляє та впроваджує інноваційні програми страхування, а також постійно оновлює класичні продукти.

Група «ПЗУ Україна» відсвяткувала 100-річчя своєї присутності у Львові

Протягом 100 років Компанія гарантувала своїм клієнтам надійність і впевненість у завтрашньому дні, щодня створюючи та вдосконалюючи свої продукти, демонструючи високий рівень сервісу.

Чат-бот ПЗУ life – важлива інформація зі страхування життя у зручний спосіб

Відтепер, всі клієнти, хто має діючий договір зі страхування життя, можуть у будь-який час доби та у будь-якому місці звернутись із запитанням та отримати необхідну інформацію стосовно свого договору.

Група ПЗУ Україна посіла перше місце у двох категоріях за підсумками 2020 року

19 травня 2021 року відбулася щорічна церемонія нагородження лідерів ринку страхування, яку організовує галузеве видання №1 – «Insurance Top».