Оголошено інвестиційний дохід за результатами 2016 року

Компанія затвердила річну прибутковість від інвестування коштів страхових резервів, сформованих за діючими договорами страхування життя за 2016 рік.

У 2016 році українська PZU заробила для своїх клієнтів зі страхування життя 16,78% інвестиційного доходу у гривнях, 6,18% у доларах США та 4,08% у євро.

Це сталося в умовах суттєвих змін у фінансовому секторі країни, ліквідації великої кількості банків та заходів Уряду і НБУ, які спричинили суттєве зниження прибутковості всіх без виключення інвестиційних інструментів.

Незважаючи на це, Група PZU доклала всіх зусиль для максимізації дохідності та отримала результати вищі від середньоринкових показників (згідно статистичних даних офіційного сайту НБУ).

Інвестиційна політика Групи PZU завжди була поміркованою та консервативною і спрямована на забезпечення платоспроможності та мінімізацію інвестиційного ризику. В умовах фінансової кризи, складної політичної ситуації у країні та світі, перетворень у банківському секторі ми віддавали перевагу найбільш надійним інвестиційним інструментам – гарантованими державою облігаціям та депозитам у банках, які контролює держава та банках з іноземним капіталом. Обираючи партнерів серед великої кількості банків, ми прискіпливо вивчали склад акціонерів та відслідковували зміни. Компанія завжди намагається впевнитися в прозорості і відкритості фінансових установ аби максимально знизити ступінь ризику інвестицій наших клієнтів.

Тренди у програмах страхування життя, аналіз даних компанії

Тренди у програмах страхування життя, аналіз даних компанії "ПЗУ Україна страхування життя"

«Дохід сучасного пенсіонера з Європи складається з частин, де 20% - соціальна допомога (наша державна пенсія), 30% - корпоративна пенсія від роботодавця, а 50% доходу – це пенсійні збереження в інвестиційних інструментах, включаючи страхові компанії життя. В Україні крок за кроком суспільство змінює сприйняття пенсії за радянськими лекалами до сучасного типу» - коментує Ільчук Юрій, керівник напрямку розвитку агентської мережі «ПЗУ Україна страхування життя».

Благодійність групи «ПЗУ Україна»

«ПЗУ Україна» підтримала діточок з Благодійного Фонду «Даймо Надію», місто Львів та Львівська область.

Визначено склад президії Національної асоціації страховиків України

2-го лютого 2021 року Національна асоціація страховиків України (НАСУ) визначила склад президії. Головою президії було обрано Олену Ульє, що займає пост голови правління страхової компанії «УНІКА».