Объявлен инвестиционный доход по результатам 2016

Компания утвердила годовую доходность от инвестирования средств страховых резервов, сформированных по действующим договорам страхования жизни за 2016 год.

У 2016 році українська PZU заробила для своїх клієнтів зі страхування життя 16,78% інвестиційного доходу у гривнях, 6,18% у доларах США та 4,08% у євро.

Це сталося в умовах суттєвих змін у фінансовому секторі країни, ліквідації великої кількості банків та заходів Уряду і НБУ, які спричинили суттєве зниження прибутковості всіх без виключення інвестиційних інструментів.

Незважаючи на це, Група PZU доклала всіх зусиль для максимізації дохідності та отримала результати вищі від середньоринкових показників (згідно статистичних даних офіційного сайту НБУ).

Інвестиційна політика Групи PZU завжди була поміркованою та консервативною і спрямована на забезпечення платоспроможності та мінімізацію інвестиційного ризику. В умовах фінансової кризи, складної політичної ситуації у країні та світі, перетворень у банківському секторі ми віддавали перевагу найбільш надійним інвестиційним інструментам – гарантованими державою облігаціям та депозитам у банках, які контролює держава та банках з іноземним капіталом. Обираючи партнерів серед великої кількості банків, ми прискіпливо вивчали склад акціонерів та відслідковували зміни. Компанія завжди намагається впевнитися в прозорості і відкритості фінансових установ аби максимально знизити ступінь ризику інвестицій наших клієнтів.

Недавно в польском курортном городе Крыница-Здруй состоялась 24 международная конференция «Управление реструктуризацией. Инновационность и конкурентность в контексте изменений». Событие продлилось три дня и объединило более 100 участников с передовых университетов Польши и зарубежья: Украина, Италия, Сербия, Испания.

«ПЗУ Украина» приняла участие в ХІХ Международном Экономическом Форуме

«ПЗУ Украина» приняла участие в ХІХ Международном Экономическом Форуме, который проходил 31 октября и 1 ноября в городе Львове. Место проведения – Львов Арена.

Победитель розыгрыша путешествия на двоих в Европу! Акция PZU и TRIDENT

Поздравляем победителя розыгрыша путешествия на двоих в Европу!