Объявлен инвестиционный доход по результатам 2016

Компания утвердила годовую доходность от инвестирования средств страховых резервов, сформированных по действующим договорам страхования жизни за 2016 год.

У 2016 році українська PZU заробила для своїх клієнтів зі страхування життя 16,78% інвестиційного доходу у гривнях, 6,18% у доларах США та 4,08% у євро.

Це сталося в умовах суттєвих змін у фінансовому секторі країни, ліквідації великої кількості банків та заходів Уряду і НБУ, які спричинили суттєве зниження прибутковості всіх без виключення інвестиційних інструментів.

Незважаючи на це, Група PZU доклала всіх зусиль для максимізації дохідності та отримала результати вищі від середньоринкових показників (згідно статистичних даних офіційного сайту НБУ).

Інвестиційна політика Групи PZU завжди була поміркованою та консервативною і спрямована на забезпечення платоспроможності та мінімізацію інвестиційного ризику. В умовах фінансової кризи, складної політичної ситуації у країні та світі, перетворень у банківському секторі ми віддавали перевагу найбільш надійним інвестиційним інструментам – гарантованими державою облігаціям та депозитам у банках, які контролює держава та банках з іноземним капіталом. Обираючи партнерів серед великої кількості банків, ми прискіпливо вивчали склад акціонерів та відслідковували зміни. Компанія завжди намагається впевнитися в прозорості і відкритості фінансових установ аби максимально знизити ступінь ризику інвестицій наших клієнтів.

Акция! Выиграйте путешествие в Европу на двоих, покупая туристическое страхование PZU!

С 07.07.19 PZU cсовместно с туристической компанией TRIDENT запустили новую акцию, участники которой имеют возможность выиграть сертификаты на скидку для покупки туристических туров TRIDENT и путешествие в Европу на два человека. Акция действует до 07.10.2019 года (включительно).

Подведены итоги первого квартала 2019 года по сумме выплат по обязательному страхованию автогражданской ответственности

PZU Украина вошла в список лидеров и заняла третье место, согласно данных МТСБУ (Моторо (транспортное) бюро Украины).

Группа PZU Украина выплатила более 140 млн. грн. налогов в 2018 году

В мировом бизнес сообществе набирает популярности тренд социальной ответственности. В котором в первую очередь учитывается количество созданных предприятием рабочих мест и объёмом выплаченных налогов.