Объявлен инвестиционный доход по результатам 2016

Компания утвердила годовую доходность от инвестирования средств страховых резервов, сформированных по действующим договорам страхования жизни за 2016 год.

У 2016 році українська PZU заробила для своїх клієнтів зі страхування життя 16,78% інвестиційного доходу у гривнях, 6,18% у доларах США та 4,08% у євро.

Це сталося в умовах суттєвих змін у фінансовому секторі країни, ліквідації великої кількості банків та заходів Уряду і НБУ, які спричинили суттєве зниження прибутковості всіх без виключення інвестиційних інструментів.

Незважаючи на це, Група PZU доклала всіх зусиль для максимізації дохідності та отримала результати вищі від середньоринкових показників (згідно статистичних даних офіційного сайту НБУ).

Інвестиційна політика Групи PZU завжди була поміркованою та консервативною і спрямована на забезпечення платоспроможності та мінімізацію інвестиційного ризику. В умовах фінансової кризи, складної політичної ситуації у країні та світі, перетворень у банківському секторі ми віддавали перевагу найбільш надійним інвестиційним інструментам – гарантованими державою облігаціям та депозитам у банках, які контролює держава та банках з іноземним капіталом. Обираючи партнерів серед великої кількості банків, ми прискіпливо вивчали склад акціонерів та відслідковували зміни. Компанія завжди намагається впевнитися в прозорості і відкритості фінансових установ аби максимально знизити ступінь ризику інвестицій наших клієнтів.

Партнерская программа

Партнерская программа "ПЗУ Украина" и "Виннер Импортс Украина, Лтд"

От автомобиля мечты будущего владельца отделяет буквально несколько документов и формальная процедура.

Группа PZU приняли участие в гуманитарной поддержке от Польши Украине в противодействии распространению заболевания COVID-19

Одна из наибольших финансовых групп Польши PZU поддержала инициативу, которую организовали Международный Фонд Солидарности совместно с Министерством Иностранных дел Польши и при поддержке польского бизнеса.

Блиц-интервью с Ольгой Илибман

Блиц-интервью с Ольгой Илибман – победительницей в категории лучший продавец 2019 года в страховании жизни. Награда вручена в рамках ежегодного Конгресса, где собираются ТОП менеджмент компании, менеджеры лайф страхования группы PZU со всех регионов (Польша, Литва, Латвия, Эстония, Украина).