XII Форум Європа – Україна

Спочатку 2019 року, у місті Ряшів (Польща), відбувся  XII Форум Європа – Україна. Починаючи з 2007 року подію організовує  Інститут Східних Досліджень спільно з Міжнародним об’єднанням Польських Підприємців в Україні. Головною темою Форуму цього року було питання про можливість продовження процесу реформ та модернізації України в умовах парламентських виборів, котрі пройдуть у 2019 році.

Дванадцятий Форум зібрав гостей з Польщі та України. У рамках дводенної події було організовано дебати та зустрічі, розділені на чотири напрямки, а саме:

– Економіка та Розвиток;
– Європейська інтеграція та Реформи;
– Міжнародна політика;
– Суспільство.

Головною темою дискусійної панелі стало питання – як збудувати привабливий інвестиційний клімат?

Під час пленарних засідань керівники великих польських компаній обговорили економічне та політичне співробітництво між Україною та європейськими країнами. Більшість учасників зійшлись на думці, що Україна на дорозі якісних змін та є привабливою для інвестицій. Сприятливими знаками служать реформи, котрі зараз проходять, прискорення процесів приватизації та загальний настрій на євроатлантичну інтеграцію.

Голова Правління «PZU Україна» Яцек Матусяк приймав участь у дискусії  та прокоментував:

«Для Групи PZU, Україна – пріоритетний ринок з перспективою розвитку. Як Страхова компанія, ми виконуємо свої обов’язки по відношенню до своїх клієнтів та партнерів. В рамках Групи PZU ми маємо доступ до ноу-хау польського та сусідніх прибалтійських страхових ринків та активно промотуємо їх в Україні. PZU є фінансовою групою, котра впроваджує та просуває реформи на українському страховому ринку».

Одною з першочергових цілей Форуму є підтримка інвестиційної діяльності польських підприємств в Україні. Сторони, що приймали участь у події досягли угоди, та у підсумку підписали меморандум про співпрацю між Польським агентством з питань інвестицій та торгівлі та Міжнародним об’єднанням Польських Підприємців в Україні.

«ПЗУ Україна» пропонує вигідні ціни на КАСКО для Land Rover

Наші тарифи для автомобілів цього британського бренду віком понад 9 років стартують від 2,8% вартості машини.  КАСКО на новий позашляховик цієї марки ми продаємо ще дешевше – від 2,4% вартості автомобіля.

Змінюйте шини до 15 листопада

У перші тижні листопада вранішня і вечірня температура у більшості регіонів України є меншою +7 градусів. Це головна ознака того, що автомобілістам пора змінювати літні шини своїх машин на зимові.

Вітаємо із Днем захисників і захисниць України!

Сьогодні українці відзначають День захисників і захисниць України. ПЗУ Україна також вітає зі святом!