Небанківська фінансова група PZU Україна продовжує позитивний тренд

Згідно результатів опитування конкурсу торгівельних марок «Фаворити Успіху» у 2018 році компанія PZU Україна стала лідером у комплексному рейтингу, категорія «Краща страхова компанія (страхування ризиків)»*, а PZU Україна страхування життя визнана лідером на думку знаменитостей у категорії «Програма накопичувального страхування життя»**.

Небанківська фінансова група PZU Україна об’єднала три компанії. У ризиковому страхуванні – PZU Україна, у страхуванні життя - PZU Україна страхування життя та асистуючу компанію - SOS сервіс Україна.

У групі PZU Україна працює більше ніж 800 співробітників, котрі разом з 2000 агентами та партнерами надають послуги майже дев’яти мільйонам клієнтів. Згідно даних за 2018 рік Небанківська фінансова група PZU Україна у середньому в день заключила приблизно 8000 страхових полісів та виплатила більше 624 млн. гривень компенсацій.

Наша місія – пропонувати клієнтам прості, ефективні продукти страхування та високий рівень європейського сервісу, котрі у комплексі будуть гарантувати безпеку клієнта та легкість у користуванні страховими продуктами PZU Україна. Вже більше ніж 25 років ми втілюємо цю місію.

Надійність, перевірена часом. Небанківська фінансова група PZU Україна є частиною польської PZU – однієї з найбільших фінансових груп Центральної та Східної Європи з більше ніж 200 річною історією розвитку. Фінансову надійність групи щорічно підтверджує аудиторська компанія великої четвірки. А згідно рейтингу S&P у 2018 році група отримала оцінку фінансової стабільності «А-», у той самий час, рейтинг України дорівнює «В-», а Польщі - «BBB+».

Розуміємо потреби клієнта, дбаємо про якість та простоту страхового продукту, оскільки знаємо, що тільки задоволений клієнт забезпечить нам лідерську позицію на ринку страхування.

Конкурс торгових марок ««Фаворити Успіху» визначає найкращі та найбільш рекомендовані товари та послуги українського ринку, на основі народного рейтингу споживацьких уподобань, котрий щорічно публікується на FAVOR.com.ua за результатами багаторівневих опитувань суспільної думки загальнонаціонального масштабу.

*- Результати рейтингу у категорії « Краща страхова компанія (страхування ризиків)» https://www.favor.com.ua/vote/services/insurance-company/?results=2018A

**- Результати рейтингу у категорії «Програма накопичувального страхування життя»

Благодійна допомога від групи ПЗУ Україна

У понеділок, 10 серпня 2020 року поблизу Чортківської міської ради (Тернопільська область) відбулася церемонія з передачі благодійної допомоги до центру реабілітації осіб з інвалідністю «Дорога у життя» та благодійної організації «Дім милосердя».

Комплексне страхування виїжджаючих за кордон згідно програми «+ COVID-19»

Враховуючи досвід материнської компанії PZU S.A., що входить в одну з найбільших фінансових груп Центральної та Східної Європи, страхова компанія ПЗУ Україна поновила продукт страхування виїжджаючих за кордон, додавши у покриття програми захворювання на вірус COVID-19.

Гуманітарна допомога від Польщі Україні для протидії розповсюдженню пандемії.

Небанківська фінансова група ПЗУ Україна підтримала ініціативу, яку організував Міжнародний Фонд Солідарності разом з Міністерством Закордонних справ Польщі та за підтримки польського бізнесу.