До системи прямого врегулювання в Автоцивілці долучилися ще 16 страховиків

Сьогодні о 14:30 в залі Президії МТСБУ керівництво всіх компаній-учасників пілотного проекту з прямого врегулювання збитків підписали угоду про співпрацю.

Від PZU Україна документ підписав голова правління Мачей Шишко.

З 2014 року PZU Україна пропонує своїм клієнтам на власному досвіді випробувати цю систему виплат у дії і можемо з впевненістю сказати, що наші клієнти нею задоволені. Адже постраждалі в ДТП мають вибір де отримувати виплату: у своїй страховій чи страховій винуватця. А нашим клієнтам не потрібно більше звертатися в страхову компанію винуватця і чекати місяцями по виплату.

Партнерська програма

Партнерська програма "ПЗУ Україна" та "Віннер Імпортс Україна, Лтд"

Від автомобіля мрії майбутнього власника відділяє буквально декілька документів та формальна процедура.

Група PZU прийняла участь у гуманітарній підтримці від Польщі Україні для протидії поширенню захворювання COVID-19

Одна з найбільших фінансових груп Польщі PZU підтримала ініціативу, що організували Міжнародний Фонд Солідарності спільно з Міністерством Закордонних справ Польщі та за підтримки польського бізнесу.

Бліц-інтерв’ю з Ольгою Ілібман

Бліц-інтерв’ю з Ольгою Ілібман – переможницею у категорії кращий продавець зі страхування життя. Нагорода була вручена у рамках щорічного Конгресу, де збирається ТОП менеджмент компанії, менеджери з лайф страхування групи PZU зі всіх регіонів (Польща, Литва, Латвія, Естонія, Україна).