«Дбайливий господар» – нова програма страхування для мешканців приватних будинків від PZU

Українська PZU пропонує новий комплексний продукт по страхуванню житлових будинків та свійських тварин (коні та корови).

Перелік об’єктів для страхування досить широкий: страхується конструктив житлового будинку, ремонт, рухоме майно, господарські будівлі та споруди, а також коні та корови, що знаходяться у приватній власності.

«PZU вже багато років страхує аграрні ризики сільськогосподарських підприємств, а от пропозиції для мешканців приватних будинків у нас досі не було», - розповідає директор департаменту управління страховими продуктами Людмила Ясинська. – «Продукт «Дбайливий господар» заповнить цю прогалину і дозволить мешканцям захистити цінні для них речі».

За майновими ризиками страхова компанія відшкодовує цілісність не лише нерухомого майна, але й дверей та вікон, печей, камінів, а також усіх інженерних комунікацій. Майно страхується від таких ризиків як вогонь, вода, стихійні явища, крадіжка, протиправні дії третіх осіб, транспортна шкода.

Коні (віком від 1 до 18 років) та корови (віком від 1 до 15 років) страхуються від хвороби, пожежі, стихійного лиха, задушення (асфіксії), отруєння травами або хімічними речовинами, укусу змій, отруйних комах, утоплення, падіння в ущелину, попадання під транспортний засіб, що рухався, викрадення та противоправних дій інших осіб (крім шахрайства).

«Поки що важко прогнозувати подальший розвиток продукту, адже у нас немає власної статистики для розрахунків», – уточнює Людмила Ясинська. – «Тому на даний момент ми пропонуємо клієнтам 5 варіантів страхових сум в частині страхування майна і 2-3 варіанти стосовно тварин».

Мінімальна вартість полісу складає 385 грн.

Процедура врегулювання страхових випадків побудована за спрощеною системою та не має принципових особливостей. Страхове відшкодування виплачується в межах ліміту відшкодування протягом максимум 15 днів з моменту отримання всіх необхідних документів від страхувальника.

Довідка:

PZU надає широкий спектр послуг страхування на ринку України з 1993 року. Протягом 2015 року компанія виплатила за збитками своїх клієнтів понад 400 млн. грн. Українські страхові компанії «PZU Україна» та «PZU Страхування життя» входять до складу PZU - найбільшої страхової групи в Польщі з більш ніж 200-річним досвідом діяльності. Згідно з рейтингом «Standard & Poor's» Група «PZU» має високу оцінку фінансової стійкості на рівні «А». Валова підписана страхова Групи PZU за підсумками 2015 р. перевищила $4,9 млрд.

Зміна адреси офісу в м. Івано-Франківськ

У місті Івано-Франківськ офіс за адресою: вул. Незалежності, 36А переїхав. Тепер будемо чекати на вас в офісі за новою адресою: вул. Василіянок, 49.

Акція! Виграйте подорож до Європи на двох, купуючи туристичне страхування PZU!

З 07.07.19 PZU спільно з туристичною компанією TRIDENT запустили нову акцію, учасники якої мають змогу виграти сертифікати на знижку для купівлі туристичних турів TRIDENT та подорож до Європи на дві особи. Акція діє до 07.10.2019 року (включно).

Підведено підсумки першого кварталу 2019 року за сумою виплат з обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності

PZU Україна увійшла до списку лідерів та посіла третє місце, за даними МТСБУ (Моторо (транспортне) страхове бюро України).