«Дбайливий господар» – нова програма страхування для мешканців приватних будинків від PZU

Українська PZU пропонує новий комплексний продукт по страхуванню житлових будинків та свійських тварин (коні та корови).

Перелік об’єктів для страхування досить широкий: страхується конструктив житлового будинку, ремонт, рухоме майно, господарські будівлі та споруди, а також коні та корови, що знаходяться у приватній власності.

«PZU вже багато років страхує аграрні ризики сільськогосподарських підприємств, а от пропозиції для мешканців приватних будинків у нас досі не було», - розповідає директор департаменту управління страховими продуктами Людмила Ясинська. – «Продукт «Дбайливий господар» заповнить цю прогалину і дозволить мешканцям захистити цінні для них речі».

За майновими ризиками страхова компанія відшкодовує цілісність не лише нерухомого майна, але й дверей та вікон, печей, камінів, а також усіх інженерних комунікацій. Майно страхується від таких ризиків як вогонь, вода, стихійні явища, крадіжка, протиправні дії третіх осіб, транспортна шкода.

Коні (віком від 1 до 18 років) та корови (віком від 1 до 15 років) страхуються від хвороби, пожежі, стихійного лиха, задушення (асфіксії), отруєння травами або хімічними речовинами, укусу змій, отруйних комах, утоплення, падіння в ущелину, попадання під транспортний засіб, що рухався, викрадення та противоправних дій інших осіб (крім шахрайства).

«Поки що важко прогнозувати подальший розвиток продукту, адже у нас немає власної статистики для розрахунків», – уточнює Людмила Ясинська. – «Тому на даний момент ми пропонуємо клієнтам 5 варіантів страхових сум в частині страхування майна і 2-3 варіанти стосовно тварин».

Мінімальна вартість полісу складає 385 грн.

Процедура врегулювання страхових випадків побудована за спрощеною системою та не має принципових особливостей. Страхове відшкодування виплачується в межах ліміту відшкодування протягом максимум 15 днів з моменту отримання всіх необхідних документів від страхувальника.

Довідка:

PZU надає широкий спектр послуг страхування на ринку України з 1993 року. Протягом 2015 року компанія виплатила за збитками своїх клієнтів понад 400 млн. грн. Українські страхові компанії «PZU Україна» та «PZU Страхування життя» входять до складу PZU - найбільшої страхової групи в Польщі з більш ніж 200-річним досвідом діяльності. Згідно з рейтингом «Standard & Poor's» Група «PZU» має високу оцінку фінансової стійкості на рівні «А». Валова підписана страхова Групи PZU за підсумками 2015 р. перевищила $4,9 млрд.

Партнерська програма «ПЗУ Україна» та «Віннер Імпортс Україна, Лтд»

Зараз саме той час аби насолоджуватися краєвидом з вікна новенького, омріяного автомобілю Volvo. Це реальність, доступна вже сьогодні!

Який вид страхування ви запропонуєте Трьом поросятам? А Бабі Язі?

Такі нестандартні питання представники страхової компанії «ПЗУ Україна» задавали молодим учасникам заходу-тренінгу з безпеки життєдіяльності серед дітей та молоді, що пройшов у місті Кривий Ріг, 19 вересня.

«ПЗУ Україна» - №1 за показником страхових виплат серед компаній ризикового страхування за 6 місяців 2020 року*

За результатами першого півріччя 2020 року страхова компанія «ПЗУ Україна» посіла перше місце серед компаній ризикового страхування за рівнем виплат, показавши приріст у 36,77% у порівнянні до рівня виплат 2019 року (6 міс. 2020 року – 69,75%, 6 міс. 2019 року – 42,66%).