PZU розширює перелік сервісів у полісі КАСКО та пропонує своїм клієнтам авто на підміну

Страхова компанія PZU з 1 вересня 2015 року вводить додаткові безкоштовні опції до власного асистансу в договорах КАСКО. Серед них підмінне авто або таксі на час ремонту застрахованої машини.

Відтепер службою евакуатора авто можна безкоштовно користуватися не тільки при ДТП, але й у випадку поломки машини. Якщо машину довелося доставляти на СТО за допомогою евакуатора, PZU готова на час ремонту надати водієві підмінне авто або таксі.

Це дозволить нашим клієнтам більш комфортно почуватися в складних ситуаціях, які спричинені страховим випадком. Залишаються в пакеті асистансу і інші послуги, які вже стали популярними - запуск двигуна при розрядженому акумуляторі, доставка палива і заміна колеса. Традиційні автомобільні сервіси були розширені додатковими інформаційно-довідковими. Ними передбачено цілий набір послуг, починаючи від допомоги в оформленні ДТП (у тому числі і за допомогою європротоколу), технічної консультації по авто, навігації в дорозі, до замовлення авіа- або залізничних квитків, пошуку готелів, заправок, або медичних установ.

- Ми впевнені, що сучасна страхова компанія, - це не тільки вчасні страхові виплати для потерпілих, - розповідає директор департаменту управління продуктами компанії PZU Людмила Ясинська. – «Надійний страховик має допомагати своїм клієнтам у складних ситуаціях, навіть якщо вони не викликані безпосередньо страховим випадком. Більша частина нинішніх послуг нашого асистансу взагалі не має відношення до страхування. Наприклад, доставка квітів чи замовлення білетів міжміського сполучення або навігація в дорозі. Коли у людини все нормально, може здаватися, що така допомога ніколи не знадобиться, але у незвичайній ситуації саме вона може стати у нагоді.

Докладніше

Довідка:

PZU надає широкий спектр послуг страхування на ринку України з 1993 року. За обсягами премій по КАСКО PZU  посідає 5 позицію на ринку. Протягом 1 пол. 2015 року компанія виплатила за збитками своїх клієнтів понад 260 млн. грн.. Українські страхові компанії «PZU Україна» та «PZU Страхування життя» входять до складу PZU - найбільшої страхової групи в Польщі з більш ніж 200-річним досвідом діяльності. Згідно з рейтингом «Standard & Poor's» Група «PZU» має високу оцінку фінансової стійкості на рівні «А» (зі стабільною перспективою). Чистий прибуток Групи PZU за підсумками 2014 р. склав 3 млрд. злотих.

Робимо сервіс кращим навіть там, де цього не помітно

Група ПЗУ Україна понад 26 років на українському страховому ринку. У 2014 році, застосовуючи досвід материнської польської групи PZU, ми адаптували технологію прямого врегулювання збитків та впровадили її для наших клієнтів.

Інвестиційний дохід від інвестування коштів страхових резервів за 2019 рік

ПрАТ "СК "ПЗУ Україна страхування життя" щодо розміру інвестиційного доходу від інвестування коштів страхових резервів за 2019 рік.

Пам’ятаємо наших героїв

9 травня - день пам’яті великого подвигу.