Акція

Як взяти участь в акції?

1) Придбати страховий поліс «Страхування майна» або застрахувати майно на період подорожі в одному з наших офісів в Україні

2) Дочекатися розіграшу подарунків, який буде проведено кожного місяця у період дії акції:

• 10-14.11.18
  • 10-14.12.18
  • 10-14.01.19

3) Отримати свій подарунок, або чекати дати наступного розіграшу, тому що якщо Ви не виграли в одному місяці, Ви автоматично стаєте учасником розіграшу наступного місяця.

УВАГА! Якщо Ви купуєте поліс через Інтернет-магазин, для того, щоб взяти участь в акції, необхідно подзвонити по номеру телефона Інтернет-магазину 044-581-80-08, та попросити менеджера помітити Ваш поліс для участі в акції.

Детальні умови акції завантажуйте тут

Про компанію Ajax Systems:

• Розробляє та виготовляє в Україні бездротові системи безпеки з 2011 року.

• Системи Ajax захищають понад 100 000 об'єктів у 70 країнах світу.

• В лінійці продуктів компанії: датчики для захисту проти вторгнення, пожежі, затоплення, прилади для керування побутовою технікою.

Подарунок — комплект системи безпеки Ajax StarterKit:

• У базовий комплект StarterKit входять: інтелектуальна централь, датчик руху, датчик відчинення та брелок із тривожною кнопкою.

• Систему безпеки легко встановити та нею зручно керувати за допомогою мобільного застосунку.

• З Ajax StarterKit можна контролювати безпеку самостійно або підключитися до пульта охорони.

Якщо Ви перемогли:

• Ми зателефонуємо за номером телефону, який Ви залишили під час оформлення страхового поліса, повідомимо, як і де отримати Сертифікат на Подарунок та дізнаємось контактні дані для відправки Подарунка*.

* Під Подарунком мається на увазі придбання комплекту системи безпеки Ajax StarterKit за 0,01 грн із урахуванням ПДВ.

Група PZU Україна сплатила понад 140 млн. грн. податку у 2018 році

У світовій бізнес спільноті набирає популярності тренд соціальної відповідальності. В першу чергу в ньому враховується кількість створених підприємством робочих місць та об’єм сплачених податків.

Страхові продукти для корпоративного Клієнту – драйвер розвитку всього українського ринку страхування життя

Для розвитку ринку страхування життя дуже важливо, щоб населення країни мало достатній рівень фінансової грамотності та знання щодо важливості страхування життя для кожної людини. Можливість отримати такий досвід та знання дає корпоративне страхування життя. Збігнев Шолига, Генеральний директор «PZU Україна страхування життя»

Інвестиційний дохід від інвестування коштів страхових резервів за 2018 рік

ПрАТ "СК "ПЗУ Україна страхування життя" щодо розміру інвестиційного доходу від інвестування коштів страхових резервів за 2018 рік.