PZU: 22 роки роботи в Україні

22 роки PZU в Україні22 роки в Україні ми намагаємося дати людям відчуття безпеки та спокою.
22 роки ми отримуємо від них найцінніше – довіру.

Сьогодні нам 22 роки. Дякуємо, що ви з нами.

Ми стали частиною однієї з найбільших страхових груп Центральної і Східної Європи - PZU. І ми дійсно європейська компанія. Щороку ми працюємо, аби ставати ще більш ефективними та корисними для вас. Сподіваємося, нам це вдається.

За оцінками впливового рейтингового видання Insurance TOP, PZU входить до 10-ки кращих страхових компаній. У 2014 році PZU визнана лідером ринку туристичного страхування; отримала нагороду за "Інновації у врегулюванні збитків", а також відзначена як «Лідер корпоративного накопичувального страхування життя» (2012, 2013, 2014 рр.).

Компанія посіла 1 місце в рейтингу якості управління репутацією «Репутаційні Активісти» (2014-2015 рр.), який проводився редакцією газети «Бізнес», консалтинговою компанією NOKs Fishes та агенцією PR-Service.

У Фінансовому рейтингу газети «Бізнес» (2013, 2014) Група зайняла 1 і 2 місце як «Найпрофесійніша страхова компанія».

PZU є членом Ліги страхових організацій України, Європейської Бізнес Асоціації, Американської Торгової Палати, повним членом Моторного транспортного (страхового) бюро України (МТСБУ).

Відповідно до стратегії PZU 3.0, представленої центральним офісом у Варшаві, впродовж 2015-2020 рр. компанія повинна увійти до трійки лідерів ринку країн, в яких працює. У першу чергу завдяки експансії на зарубіжних ринках та ефективному управлінню іноземними операціями.

Зміна адреси офісу в м. Івано-Франківськ

У місті Івано-Франківськ офіс за адресою: вул. Незалежності, 36А переїхав. Тепер будемо чекати на вас в офісі за новою адресою: вул. Василіянок, 49.

Акція! Виграйте подорож до Європи на двох, купуючи туристичне страхування PZU!

З 07.07.19 PZU спільно з туристичною компанією TRIDENT запустили нову акцію, учасники якої мають змогу виграти сертифікати на знижку для купівлі туристичних турів TRIDENT та подорож до Європи на дві особи. Акція діє до 07.10.2019 року (включно).

Підведено підсумки першого кварталу 2019 року за сумою виплат з обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності

PZU Україна увійшла до списку лідерів та посіла третє місце, за даними МТСБУ (Моторо (транспортне) страхове бюро України).