PZU: 22 роки роботи в Україні

22 роки PZU в Україні22 роки в Україні ми намагаємося дати людям відчуття безпеки та спокою.
22 роки ми отримуємо від них найцінніше – довіру.

Сьогодні нам 22 роки. Дякуємо, що ви з нами.

Ми стали частиною однієї з найбільших страхових груп Центральної і Східної Європи - PZU. І ми дійсно європейська компанія. Щороку ми працюємо, аби ставати ще більш ефективними та корисними для вас. Сподіваємося, нам це вдається.

За оцінками впливового рейтингового видання Insurance TOP, PZU входить до 10-ки кращих страхових компаній. У 2014 році PZU визнана лідером ринку туристичного страхування; отримала нагороду за "Інновації у врегулюванні збитків", а також відзначена як «Лідер корпоративного накопичувального страхування життя» (2012, 2013, 2014 рр.).

Компанія посіла 1 місце в рейтингу якості управління репутацією «Репутаційні Активісти» (2014-2015 рр.), який проводився редакцією газети «Бізнес», консалтинговою компанією NOKs Fishes та агенцією PR-Service.

У Фінансовому рейтингу газети «Бізнес» (2013, 2014) Група зайняла 1 і 2 місце як «Найпрофесійніша страхова компанія».

PZU є членом Ліги страхових організацій України, Європейської Бізнес Асоціації, Американської Торгової Палати, повним членом Моторного транспортного (страхового) бюро України (МТСБУ).

Відповідно до стратегії PZU 3.0, представленої центральним офісом у Варшаві, впродовж 2015-2020 рр. компанія повинна увійти до трійки лідерів ринку країн, в яких працює. У першу чергу завдяки експансії на зарубіжних ринках та ефективному управлінню іноземними операціями.

Благодійна допомога від групи ПЗУ Україна

У понеділок, 10 серпня 2020 року поблизу Чортківської міської ради (Тернопільська область) відбулася церемонія з передачі благодійної допомоги до центру реабілітації осіб з інвалідністю «Дорога у життя» та благодійної організації «Дім милосердя».

Комплексне страхування виїжджаючих за кордон згідно програми «+ COVID-19»

Враховуючи досвід материнської компанії PZU S.A., що входить в одну з найбільших фінансових груп Центральної та Східної Європи, страхова компанія ПЗУ Україна поновила продукт страхування виїжджаючих за кордон, додавши у покриття програми захворювання на вірус COVID-19.

Гуманітарна допомога від Польщі Україні для протидії розповсюдженню пандемії.

Небанківська фінансова група ПЗУ Україна підтримала ініціативу, яку організував Міжнародний Фонд Солідарності разом з Міністерством Закордонних справ Польщі та за підтримки польського бізнесу.