PZU: 22 роки роботи в Україні

22 роки PZU в Україні22 роки в Україні ми намагаємося дати людям відчуття безпеки та спокою.
22 роки ми отримуємо від них найцінніше – довіру.

Сьогодні нам 22 роки. Дякуємо, що ви з нами.

Ми стали частиною однієї з найбільших страхових груп Центральної і Східної Європи - PZU. І ми дійсно європейська компанія. Щороку ми працюємо, аби ставати ще більш ефективними та корисними для вас. Сподіваємося, нам це вдається.

За оцінками впливового рейтингового видання Insurance TOP, PZU входить до 10-ки кращих страхових компаній. У 2014 році PZU визнана лідером ринку туристичного страхування; отримала нагороду за "Інновації у врегулюванні збитків", а також відзначена як «Лідер корпоративного накопичувального страхування життя» (2012, 2013, 2014 рр.).

Компанія посіла 1 місце в рейтингу якості управління репутацією «Репутаційні Активісти» (2014-2015 рр.), який проводився редакцією газети «Бізнес», консалтинговою компанією NOKs Fishes та агенцією PR-Service.

У Фінансовому рейтингу газети «Бізнес» (2013, 2014) Група зайняла 1 і 2 місце як «Найпрофесійніша страхова компанія».

PZU є членом Ліги страхових організацій України, Європейської Бізнес Асоціації, Американської Торгової Палати, повним членом Моторного транспортного (страхового) бюро України (МТСБУ).

Відповідно до стратегії PZU 3.0, представленої центральним офісом у Варшаві, впродовж 2015-2020 рр. компанія повинна увійти до трійки лідерів ринку країн, в яких працює. У першу чергу завдяки експансії на зарубіжних ринках та ефективному управлінню іноземними операціями.

З 1 липня збільшено розміри страхових виплат за полісом

З 1 липня збільшено розміри страхових виплат за полісом "Автоцивілки"

Сьогодні вступили в дію нові умови по Автоцивілці - з 1 липня 2022 року страхова сума за шкоду по майну збільшується з 130 000 грн до 160 000 грн, по життю та здоров’ю з 260 000 грн до 320 000 грн, а ліміт відшкодування за Європротоколом складатиме 80 000 грн.

Благодійна допомога від Групи «ПЗУ Україна»

У понеділок, 27 червня 2022 року, керівництво компанії завітало до міста Чортків, де відбулася церемонія з передачі благодійної допомоги одразу двом організаціям, що вкотре подарувала дітям надію та підтримку.

Електронний договір КАСКО від PZU

Компанія «ПЗУ Україна» запровадила можливість укладення електронного договору КАСКО. Відтепер вам не потрібно їхати до офісу страхової компанії чи викликати страхового агента, ви можете застрахувати свій автомобіль навіть знаходячись за кордоном, а електронний договір завжди буде під рукою у вашому смартфоні.