PZU: 22 роки роботи в Україні

22 роки PZU в Україні22 роки в Україні ми намагаємося дати людям відчуття безпеки та спокою.
22 роки ми отримуємо від них найцінніше – довіру.

Сьогодні нам 22 роки. Дякуємо, що ви з нами.

Ми стали частиною однієї з найбільших страхових груп Центральної і Східної Європи - PZU. І ми дійсно європейська компанія. Щороку ми працюємо, аби ставати ще більш ефективними та корисними для вас. Сподіваємося, нам це вдається.

За оцінками впливового рейтингового видання Insurance TOP, PZU входить до 10-ки кращих страхових компаній. У 2014 році PZU визнана лідером ринку туристичного страхування; отримала нагороду за "Інновації у врегулюванні збитків", а також відзначена як «Лідер корпоративного накопичувального страхування життя» (2012, 2013, 2014 рр.).

Компанія посіла 1 місце в рейтингу якості управління репутацією «Репутаційні Активісти» (2014-2015 рр.), який проводився редакцією газети «Бізнес», консалтинговою компанією NOKs Fishes та агенцією PR-Service.

У Фінансовому рейтингу газети «Бізнес» (2013, 2014) Група зайняла 1 і 2 місце як «Найпрофесійніша страхова компанія».

PZU є членом Ліги страхових організацій України, Європейської Бізнес Асоціації, Американської Торгової Палати, повним членом Моторного транспортного (страхового) бюро України (МТСБУ).

Відповідно до стратегії PZU 3.0, представленої центральним офісом у Варшаві, впродовж 2015-2020 рр. компанія повинна увійти до трійки лідерів ринку країн, в яких працює. У першу чергу завдяки експансії на зарубіжних ринках та ефективному управлінню іноземними операціями.

Головні причини ДТП та найбільша виплата 2021 року – цікава статистика про страхування автомобілів

Протягом минулого року найчастіше страхові випадки траплялися із автомобілями білого, сірого та чорного кольорів. Про це йдеться у статистиці за 2021 рік страхової компанії «ПЗУ Україна».

Автоцивілка і

Автоцивілка і "Зелена картка" знову доступні онлайн

Реєстр Моторного (транспортного) страхового бюро України (МТСБУ) відновив роботу. Це означає, що поліси Автоцивілки та «Зеленої картки» знову доступні для купівлі онлайн та валідації.

Через технічний збій у МТСБУ продаж полісів у електронному вигляді призупинений

Автоцивілку та поліси «Зеленої карти» зараз не можливо придбати в електронному вигляді. Для цього потрібно приїхати в офіс «ПЗУ Україна».