PZU: 22 роки роботи в Україні

22 роки PZU в Україні22 роки в Україні ми намагаємося дати людям відчуття безпеки та спокою.
22 роки ми отримуємо від них найцінніше – довіру.

Сьогодні нам 22 роки. Дякуємо, що ви з нами.

Ми стали частиною однієї з найбільших страхових груп Центральної і Східної Європи - PZU. І ми дійсно європейська компанія. Щороку ми працюємо, аби ставати ще більш ефективними та корисними для вас. Сподіваємося, нам це вдається.

За оцінками впливового рейтингового видання Insurance TOP, PZU входить до 10-ки кращих страхових компаній. У 2014 році PZU визнана лідером ринку туристичного страхування; отримала нагороду за "Інновації у врегулюванні збитків", а також відзначена як «Лідер корпоративного накопичувального страхування життя» (2012, 2013, 2014 рр.).

Компанія посіла 1 місце в рейтингу якості управління репутацією «Репутаційні Активісти» (2014-2015 рр.), який проводився редакцією газети «Бізнес», консалтинговою компанією NOKs Fishes та агенцією PR-Service.

У Фінансовому рейтингу газети «Бізнес» (2013, 2014) Група зайняла 1 і 2 місце як «Найпрофесійніша страхова компанія».

PZU є членом Ліги страхових організацій України, Європейської Бізнес Асоціації, Американської Торгової Палати, повним членом Моторного транспортного (страхового) бюро України (МТСБУ).

Відповідно до стратегії PZU 3.0, представленої центральним офісом у Варшаві, впродовж 2015-2020 рр. компанія повинна увійти до трійки лідерів ринку країн, в яких працює. У першу чергу завдяки експансії на зарубіжних ринках та ефективному управлінню іноземними операціями.

Результати другого розіграшу сертифікатів на 3 000 грн. та 2 000 грн. на купівлю туристичних турів!

А ось й результати Акції з Туристичною компанією Трайдент Визначено двох переможців серпня!

До уваги водіїв, зміна коригуючих коефіцієнтів ОСЦПВ  з 21 вересня 2019 року

До уваги водіїв, зміна коригуючих коефіцієнтів ОСЦПВ з 21 вересня 2019 року

Нацкомфінпослуг прийняли Розпорядження (№538) згідно якого змінюються коригуючі коефіцієнти, що впливають на вартість полісів ОСЦПВ (ОСАГО), та ліміти відповідальності страхових компаній.

Фінансові підсумки першого півріччя 2019 року

Український страховий ринок підводить підсумки першого півріччя 2019 року. За період січень-червень 2019-го року Небанківська фінансова група PZU Україна зібрала 1 054,90 млн. грн. страхових премій. З них компанія «PZU Україна» отримала 831,82 млн. грн., а компанія «PZU Україна страхування життя» - 223,08 млн. грн. премій.