Страхова Група PZU Україна тримає ритм

Для українського страхового ринку весна традиційно – це період підведення висновків року, що минув.

17 квітня 2019 року відбувся «Insurance Top» - подія, на якій було оприлюднено результати рейтингу кращих компаній українського страхового ринку за 2018 рік. Ведучий та головний ініціатор події Олег Паращак у неформальній але зібраній атмосфері оприлюднив дані рейтингу з кращими компаніями та вручив нагороди. Серед  учасників події були присутні топ - менеджмент компаній – головних гравців ринку та офіційні представники – члени Нацкомфінпослуг, представники посольств Польщі, Австрії та Канади, що за традицією нагороджували лідерів. В цьому році PZU Україна була удостоєна подвійної уваги, оскільки нагороди вручали представники двох офіційних структур: Марлена Кацпжак-Ручинська – Керівниця економічного відділу Посольства Республіки Польща в Україні, котра вітала PZU Україна в Life категорії та Кароль Кубіца – Керівник Закордонного торгівельного бюро Польської агенції з інвестицій та торгівлі, також висловив привітальну промову та вручив нагороди PZU Україна у Non-Life категоріях.

Згідно результатів рейтингу страхових компаній «Insurance Top» за 2018 рік Група PZU Україна стала лідером у чотирьох категоріях.

PZU Україна Life #1 у категорії «Ризикове страхування життя»

Нагороду отримав Генеральний директор «PZU Україна страхування життя»  Збігнев Шолига.

«Ми стабільно тримаємо долю на ринку страхування життя в Україні на рівні вище 10% та являємося одним з ключових гравців у сегменті лайф-страхування. На сьогодні більше 120 тисяч українців є нашими клієнтами. Ми висловлюємо подяку клієнтам за довіру!» - коментує Збігнев Шолига.

Згідно висновків 2018 року PZU Україна посіла перше місце одразу у трьох категоріях Non-Life.

#1 в категорії «Агрострахування»

Голова Правління Яцек Адріан Матусяк поділився коментарями – «Ми з вами стаємо свідками якісного перетворення ринку агрострахування. Компанії-лідери роблять значні кроки назустріч клієнтам, враховують зміни, що мають місце в агрострахуванні зараз та знаходять рішення все більш складних задач, котрі виникають перед аграрієм».

#1 в категорії «Туристичне страхування»

PZU Україна дбає про своїх клієнтів вже більше 25 років, нам важливо, щоб культура страхування українців розвивалась в одному темпі із світовою. Щиро дякуємо співробітникам компанії за щоденну професійну  працю, нашим партнерам за лояльність та підтримку якості послуг та сервісу на високому рівні, та клієнтам за вибір страхової компанії PZU Україна, як свого надійного партнера» - коментує Марек Бабіцький, Член Правління Страхової Групи PZU Україна.

#1 по кількості зібраних премій Е-полісу

«Українці отримали  можливість оформлювати електронний поліс обов’язкового страхування  ОСАЦВ трохи більше року тому. Е-поліс, окрім незаперечної переваги для клієнта – зручності та простоти оформлення, також приносить велику користь ринку загалом. Страхові компанії отримали змогу знизити операційні витрати при оформленні е-полісу. У цілому, це ще один крок до структурування ринку страхування України, котрий природним чином допоможе відсіяти фальшиві поліси та ввести належний контроль діяльності страхових компаній за оборотом бланків. Після впровадження е-полісу ОСАЦВ, ми очікуємо розвитку електронних технологій також й в інших масових продуктах страхування для наших клієнтів» - Василь Зубач, Член Правління Страхової Групи PZU Україна.

Воркшоп «Безпека та комфорт подорожуючих 2020: обізнаність для зважених рішень».

У п’ятницю, 15 листопада спільно з Американською торговельною палатою в Україні (American Chamber of Commerce Ukraine) та OSAC (U.S. Department of State Diplomatic Security) відбувся воркшоп на тему – «Безпека та комфорт подорожуючих 2020: обізнаність для зважених рішень».

Нещодавно у польському курортному місті Криніце-Здруй відбулася 24 міжнародна конференція «Управління реструктуризацією. Інноваційність та конкурентність в контексті змін». Подія тривала три дні та об’єднала понад 100 учасників з провідних вузів Польщі та з-за кордону: Україна, Італія, Сербія, Іспанія.

ПЗУ Україна прийняла участь у ХІХ Міжнародному Економічному Форумі

ПЗУ Україна прийняла участь у ХІХ Міжнародному Економічному Форумі, що проходив 31 жовтня та 1 листопада у місті Львів. Місце проведення – Львів Арена.