ПЗУ запустила продаж електронного полісу ОСЦПВ – «Автоцивілку»

Страхова компанія ПЗУ запустила в продаж електронний поліс ОСЦПВ або Автоцивілку, а це означає, що тепер всі автовласники зможуть швидко і зручно оформити поліс, отримати його на свій імейл і при необхідності роздрукувати на принтері.

Електронний поліс Автоцивілки - це повний аналог звичного всім нам паперового полісу, з різницею лише в тому, що він надається в цифровому вигляді, а не на бланку суворої звітності. Він має таку ж юридичну силу, як і паперовий. Такий поліс повністю захищений від підробки і гарантує більш високу ступінь захисту.

При відсутності можливості укласти договір в цифровій формі, клієнт може оформити звичний йому паперовий поліс. Договори в паперовому вигляді на бланках суворої звітності будуть діяти нарівні з електронним полісом. Надалі планується повністю від них відмовитися і перейти на систему електронного обліку.

Впровадження електронних полісів Автоцивілки - це перший етап на шляху надання електронних послуг на страховому ринку України, він покликаний збільшити рівень довіри українців до цифрових послуг в цілому.

Нагадаємо, що Автоцивілка є обов'язковим видом страхування автоцивільної відповідальності в Україні. Перевірити поліс на предмет дійсності можна на сайті МТСБУ (Моторно транспортного страхового бюро України).

Купити поліс Автоцивілки

Тренди у програмах страхування життя, аналіз даних компанії

Тренди у програмах страхування життя, аналіз даних компанії "ПЗУ Україна страхування життя"

«Дохід сучасного пенсіонера з Європи складається з частин, де 20% - соціальна допомога (наша державна пенсія), 30% - корпоративна пенсія від роботодавця, а 50% доходу – це пенсійні збереження в інвестиційних інструментах, включаючи страхові компанії життя. В Україні крок за кроком суспільство змінює сприйняття пенсії за радянськими лекалами до сучасного типу» - коментує Ільчук Юрій, керівник напрямку розвитку агентської мережі «ПЗУ Україна страхування життя».

Благодійність групи «ПЗУ Україна»

«ПЗУ Україна» підтримала діточок з Благодійного Фонду «Даймо Надію», місто Львів та Львівська область.

Визначено склад президії Національної асоціації страховиків України

2-го лютого 2021 року Національна асоціація страховиків України (НАСУ) визначила склад президії. Головою президії було обрано Олену Ульє, що займає пост голови правління страхової компанії «УНІКА».