КАСКО без ДАІ. Опція, що спрощує та прискорює процедуру врегулювання

КАСКО без ДАІ

Опція, що спрощує та прискорює процедуру врегулювання

Будь-яка дорожня пригода, - це завжди потужний стрес для всіх її учасників. Тому, щоб максимально згладити негатив від страхової події, ще 2 роки тому PZU ввела практику врегулювання нескладних справ за спрощеною процедурою. Вона передбачає, що клієнту КАСКО непотрібно приїжджати в офіс страхової компанії, щоб заявити про страхову подію. Після дзвінка в call-center страхової компанії, пошкоджений автомобіль відразу направляють на СТО, де вже і проводиться точна оцінка збитку, узгодження вартості ремонту без участі автовласника. Йому залишається тільки забрати відремонтовану машину і надати її на огляд страховику, який фіксує факт ремонту.


Така процедура дозволяє нам максимально скоротити терміни врегулювання. У 2012 році 21% всіх страхових випадків PZU врегулювала за 3 дні. 14% страхових виплат зроблено за 1 день. А середній термін виплат з урахуванням складних справ (увага: з моменту першого звернення клієнта, а не збору пакету документів) склав 24 календарних дні.


Але що робити, якщо страховий випадок непростий? Тоді ми радимо нашим клієнтам, що уклали договір страхування КАСКО, викликати єврокомісара PZU. Він і з інспекторами ДАІ допоможе поспілкуватися, і з європротоколом впорається, і заяву про настання страхової події прийме. Фактично, він представляє інтереси водія і буде його «холодною головою» в розборі дорожньої пригоди. Наприклад, буває, що не надто досвідчені водії, що потрапили в ДТП, піддаються сильному психологічному тиску. А від правильності оформлення ДТП залежить залишиться водій з правами або без них.

У деяких ситуаціях єврокомісар може без ДАІ оформити ДТП і надати інформацію в страхову компанію. Це позбавить автовласника і від штрафу, і від фальсифікацій з боку третіх осіб. А коли без участі інспекторів ДАІ не обійтися, - аварійний комісар зі свого боку фіксує ДТП і допомагає водієві в оформленні протоколу. Звіт фахівця, який прибув на місце пригоди, стане одночасно заявою про настання страхової події, заявою на виплату страхового відшкодування, актом огляду, і навіть може бути істотним доказом у суді.

Замовити КАСКО без ДАІ можна на сайті PZU.

повернутися
Інші публікації
Репутація Групи «ПЗУ Україна» визнана найкращою у галузі

Репутація Групи «ПЗУ Україна» визнана найкращою у галузі

Група «ПЗУ Україна» отримала нагороду на Міжнародному форумі PRNext.

Детальніше
Акційна пропозиція від СК «ПЗУ Україна» та АТ «Кредобанк»

Акційна пропозиція від СК «ПЗУ Україна» та АТ «Кредобанк»

Оформлюйте поліс онлайн та беріть участь у акції від СК «ПЗУ Україна» та АТ «Кредобанк».

Детальніше
Введено в дію нові тарифи за договорами міжнародного страхування «Зелена картка»

Введено в дію нові тарифи за договорами міжнародного страхування «Зелена картка»

МТСБУ встановила нові розміри єдиних страхових платежів за договорами міжнародного страхування «Зелена картка».

Детальніше