КАСКО без ДАІ. Опція, що спрощує та прискорює процедуру врегулювання

КАСКО без ДАІ

Опція, що спрощує та прискорює процедуру врегулювання

Будь-яка дорожня пригода, - це завжди потужний стрес для всіх її учасників. Тому, щоб максимально згладити негатив від страхової події, ще 2 роки тому PZU ввела практику врегулювання нескладних справ за спрощеною процедурою. Вона передбачає, що клієнту КАСКО непотрібно приїжджати в офіс страхової компанії, щоб заявити про страхову подію. Після дзвінка в call-center страхової компанії, пошкоджений автомобіль відразу направляють на СТО, де вже і проводиться точна оцінка збитку, узгодження вартості ремонту без участі автовласника. Йому залишається тільки забрати відремонтовану машину і надати її на огляд страховику, який фіксує факт ремонту.

Така процедура дозволяє нам максимально скоротити терміни врегулювання. У 2012 році 21% всіх страхових випадків PZU врегулювала за 3 дні. 14% страхових виплат зроблено за 1 день. А середній термін виплат з урахуванням складних справ (увага: з моменту першого звернення клієнта, а не збору пакету документів) склав 24 календарних дні.

Але що робити, якщо страховий випадок непростий? Тоді ми радимо нашим клієнтам, що уклали договір страхування КАСКО, викликати єврокомісара PZU. Він і з інспекторами ДАІ допоможе поспілкуватися, і з європротоколом впорається, і заяву про настання страхової події прийме. Фактично, він представляє інтереси водія і буде його «холодною головою» в розборі дорожньої пригоди. Наприклад, буває, що не надто досвідчені водії, що потрапили в ДТП, піддаються сильному психологічному тиску. А від правильності оформлення ДТП залежить залишиться водій з правами або без них.

У деяких ситуаціях єврокомісар може без ДАІ оформити ДТП і надати інформацію в страхову компанію. Це позбавить автовласника і від штрафу, і від фальсифікацій з боку третіх осіб. А коли без участі інспекторів ДАІ не обійтися, - аварійний комісар зі свого боку фіксує ДТП і допомагає водієві в оформленні протоколу. Звіт фахівця, який прибув на місце пригоди, стане одночасно заявою про настання страхової події, заявою на виплату страхового відшкодування, актом огляду, і навіть може бути істотним доказом у суді.

Замовити КАСКО без ДАІ можна на сайті PZU.

Благодійна допомога від групи ПЗУ Україна

У понеділок, 10 серпня 2020 року поблизу Чортківської міської ради (Тернопільська область) відбулася церемонія з передачі благодійної допомоги до центру реабілітації осіб з інвалідністю «Дорога у життя» та благодійної організації «Дім милосердя».

Комплексне страхування виїжджаючих за кордон згідно програми «+ COVID-19»

Враховуючи досвід материнської компанії PZU S.A., що входить в одну з найбільших фінансових груп Центральної та Східної Європи, страхова компанія ПЗУ Україна поновила продукт страхування виїжджаючих за кордон, додавши у покриття програми захворювання на вірус COVID-19.

Гуманітарна допомога від Польщі Україні для протидії розповсюдженню пандемії.

Небанківська фінансова група ПЗУ Україна підтримала ініціативу, яку організував Міжнародний Фонд Солідарності разом з Міністерством Закордонних справ Польщі та за підтримки польського бізнесу.