Взимку без КАСКО – нікуди. Спеціальне «зимове КАСКО» від «PZU Україна»

Взимку разом зі святами і приємними клопотами на нас чекають і менш добрі сюрпризи. З настанням холодів ризик пошкодити авто значно зростає. В першу чергу завдяки снігу та ожеледі, що знижують видимість, погіршують стан доріг і дорожню ситуацію. Напевно будуть рясні снігопади та перепади температури, які призводять до падіння снігових шапок, бурульок, обламаних гілок і можуть заподіяти серйозні неприємності всім учасникам дорожнього руху. Ризик ДТП, за статистикою, в зимовий період в порівнянні з літом зростає приблизно в 6 разів.

Як захистити автомобіль хоча б на цей період? В першу чергу за допомогою страхування.

Саме для цієї складної пори року СК «PZU Україна» розробила спеціальну пропозицію - «зимове КАСКО». Поліс дозволяє захистити авто від неприємних сюрпризів на дорозі, в тому числі і від типово зимових ризиків. Мінімальний тариф на зимове КАСКО в «PZU Україна» становить 1,67% від вартості авто, хоча, звичайно ж, підсумкова ціна страховки залежить від обраних умов, марки і моделі авто, регіону укладення договору і таке ін..

«Страхуючи свій автомобіль, зверніть увагу наскільки добре прописані в договорі саме «зимові ризики», - попереджає директор департаменту організації та розвитку продажів «PZU Україна» Василь Дужак. - «Враховуйте це при укладенні договору, щоб окрім сюрпризів з погодою, не мати ще і проблем зі своєю страховкою. Інколи трапляються ситуації, коли автовласники купують «спрощену» версію КАСКО, а потім виявляють, що поліс виявляється марним в самих звичайних для зими ситуаціях».

Страховка має покривати ризик падіння предметів, стихійного лиха, протиправних дії третіх осіб, і, звичайно ж, - ДТП. Особливо це актуально для водіїв з невеликим стажем, які ще не набули навичок водіння в несприятливих погодних умовах. Та й більш досвідчені автолюбителі не завжди можуть вберегти свою машину від помилок інших водіїв, не завжди враховують особливості дорожнього покриття. «Для цього й існує поліс страхування, який завжди захищає від найпоширеніших ризиків і дає можливість страховій компанії допомогти своєму клієнтові», - говорить Василь Дужак. - «Незалежно від пори року і погодних умов».

Але, найголовніше - це не тільки доступні тарифи на КАСКО, але й додаткові знижки, які відтепер можна сумувати. Наприклад, для водія зі стажем більше 3-х років та віком від 26 до 55 років передбачається знижка 20% на вартість автоКАСКО. Якщо авто експлуатується лише подружжям, - розрахунок КАСКО зменшується ще 5%. У тому разі, коли машина за рік пробігає не більше 15 тис. км, ви отримаєте ще 7% знижки. А якщо в минулому році у вас не було ніяких збитків, від вартості страховки відніміть ще 10% (діє для клієнтів по КАСКО в «PZU Україна). Отримати знижку до 25% можна, якщо страхувати одразу декілька автомобілів. Таким чином розмір знижки може сягати 50%. Але навіть якщо ви не підпадаєте під зазначені діапазони, без спеціальної знижки за марку та модель вашого авто ви не залишитесь.

повернутися
Інші публікації
Репутація Групи «ПЗУ Україна» визнана найкращою у галузі

Репутація Групи «ПЗУ Україна» визнана найкращою у галузі

Група «ПЗУ Україна» отримала нагороду на Міжнародному форумі PRNext.

Детальніше
Акційна пропозиція від СК «ПЗУ Україна» та АТ «Кредобанк»

Акційна пропозиція від СК «ПЗУ Україна» та АТ «Кредобанк»

Оформлюйте поліс онлайн та беріть участь у акції від СК «ПЗУ Україна» та АТ «Кредобанк».

Детальніше
Введено в дію нові тарифи за договорами міжнародного страхування «Зелена картка»

Введено в дію нові тарифи за договорами міжнародного страхування «Зелена картка»

МТСБУ встановила нові розміри єдиних страхових платежів за договорами міжнародного страхування «Зелена картка».

Детальніше