СК «PZU Україна» збільшує ліміт збитку по КАСКО, при якому можна не викликати ДАІ

Для отримання виплати по полісу КАСКО на суму до 10 тис. грн. страхувальнику не обов'язково викликати інспектора ДАІ.

Сьогодні досить поширеними стали випадки, коли водії, маючи КАСКО страхування автомобіля, бояться отримати адміністративне стягнення і не викликають ДАІ на місце незначного ДТП. А щоб отримати виплату в страховій, заявляють свої ушкодження як протиправні дії третіх осіб. Наприклад, типове пояснення обставин інциденту: залишив машину на парковці, повернувся - побачив ушкодження. Зверніть увагу, свідоме подання неправдивої інформації про факт страхової події розцінюється як шахрайство і за законом страхова компанія має право відмовити у виплаті, незважаючи на розмір збитку. В нашій компанії велика частина страхових випадків з одним учасником проходить трасологічну експертизу, яка дозволяє за допомогою спеціального програмного забезпечення на основі фотографій пошкодженого авто легко встановити істинну причину і характер його пошкоджень. Тому ми наполегливо рекомендуємо не приховувати реальні причини пошкодження автомобіля.

Але ми прагнемо з розумінням ставитися до наших клієнтів і саме для таких випадків пропонуємо скористатися особливим правом отримати страхову виплату у розмірі до 10 тис. грн.. без виклику представників компетентних органів. Сьогодні в ОСАЦВ завдяки європротоколу страхувальник за певних умов може не викликати ДАІ і легко отримати відшкодування збитку до 10 тис. грн. Тому цілком логічним кроком для PZU Україна було підняти до цього рівня і планку ліміту в КАСКО. (Раніше ліміт становив 5 тис. грн.)

Виплату можна отримати, якщо в ДТП був задіяний як один учасник, так і двоє. Але якщо інцидент трапився з двома учасниками, то отримати компенсацію без виклику ДАІ можна за умови складення європротоколу. В будь-якому разі таке право надається всього один раз протягом всього часу дії договору страхування КАСКО в Україні.

Щоб не втратити право на виплату компенсації по автоКАСКО, ми рекомендуємо своїм клієнтам завжди говорити правду. Тоді СК PZU Україна готова швидко і в повному обсязі провести виплату розміром до 10 тис. гривень без довідки ДАІ згідно з умовами договору.

PZU - страховий партнер Ternopil Half Marathon “Grand lake”

Українська PZU знову виступила страховим партнером бігового заходу. 18 червня 2017 року в Тернополі вперше відбувся напівмарафон (Ternopil Half Marathon “Grand lake”), який включав в себе кілька дистанцій для дорослих 21 км, 10, 5 км та окрему програму для маленьких любителів бігу.

Конкурс серед  туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

Конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

В період з 19 червня 2017 року по 28 липня 2017 року ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» проводить конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США (круїзи)

Оголошено інвестиційний дохід за результатами 2016 року

Компанія затвердила річну прибутковість від інвестування коштів страхових резервів, сформованих за діючими договорами страхування життя за 2016 рік.

click fraud detection