Зміна адреси офісу в м. Івано-Франківськ

Шановні клієнти!

Звертаємо Вашу увагу на те, що офіс за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 36А переїхав, і тепер знаходиться за новою адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Василіянок, 49.

Графік роботи:

страхування: понеділок - п'ятниця з 9:00 до 18:00

прийом заяв по страхових випадках: понеділок - п'ятниця з 9:00 до 17:00

субота-неділя - вихідний.

Тел.: 0342-72-0369, e-mail: frankivsk@pzu.com.ua

Інсульт? Дій швидко!

Нещодавно, у центральному офісі компанії PZU Україна відбулася виставка малюнків «Інсульт? Дій швидко!» у рамках кампанії підвищення поінформованості та співпраці з благодійним фондом «Об’єднані серцем». Учні київської школи створили інформаційні плакати з метою показати основні ознаки інсульту та як треба діяти, якщо він стався. У продовженні ініціативи, куратор фонду – Д-р Кшиштоф Седлєцкі в інтерв’ю поділився важливими фактами про інсульт в Україні.

Результати першого розіграшу сертифікатів на 3 000 грн. та 2 000 грн. на купівлю туристичних турів!

Вітаємо переможців першого розіграшу сертифікатів на знижку для купівлі турів у туристичної компанії TRIDENT!

Небанківська фінансова група  PZU Україна продовжує позитивний тренд

Небанківська фінансова група PZU Україна продовжує позитивний тренд

Згідно результатів опитування конкурсу торгівельних марок «Фаворити Успіху» у 2018 році компанія PZU Україна стала лідером у комплексному рейтингу, категорія «Краща страхова компанія (страхування ризиків)»*, а PZU Україна страхування життя визнана лідером на думку знаменитостей у категорії «Програма накопичувального страхування життя»**.