Збільшення виплат за "автоцивілкою"

За підсумками 6 міс. 2013 року PZU збільшила кількість виплат за договорами "автоцивілки" на 13% (у порівнянні з аналогічним періодом минулого року). В грошовому еквіваленті компанія збільшила виплати на 16%. При цьому кількість відмов у відшкодуванні склала всього 2%, а середній розмір компенсації дорівнював приблизно 10 тис.грн.

Всього 9% всіх виплат за договорами "автоцивілки" перевищують 25 тис.грн., що потенційно дозволяє оформлювати ДТП за допомогою європротоколу. 44% всіх сплачених збитків не перевищували суму в 5 тис. грн.

Слід також відзначити, що у порівнянні з минулим роком, на 10% збільшилися виплати на СТО. Це дозволило компанії зменшити середній термін врегулювання справ з 41 до 39 днів.

Робимо сервіс кращим навіть там, де цього не помітно

Група ПЗУ Україна понад 26 років на українському страховому ринку. У 2014 році, застосовуючи досвід материнської польської групи PZU, ми адаптували технологію прямого врегулювання збитків та впровадили її для наших клієнтів.

Інвестиційний дохід від інвестування коштів страхових резервів за 2019 рік

ПрАТ "СК "ПЗУ Україна страхування життя" щодо розміру інвестиційного доходу від інвестування коштів страхових резервів за 2019 рік.

Пам’ятаємо наших героїв

9 травня - день пам’яті великого подвигу.