PZU Україна Страхування життя у 1 кв. 2015 року зробила рекордну виплату на суму майже 144 млн. грн.

PZU Україна Страхування життя у 1 кв.2015 року зробила рекордну виплату на суму майже 144 млн. грн.

У цьому році завершується дія великої кількості договорів накопичувального страхування життя, по яким компанія почала проводити виплати ще у лютому 2015 року. До кінця року сума виплат по дожиттю збільшиться щонайменше ще на 30%.

Наразі 98% всіх виплат проведено по факту дожиття  клієнтів та завершення дії договорів страхування. В результаті смерті - 0,3%, у зв'язку з настанням критичного захворювання - 0.1% виплат. 0,9% компенсацій виплачено по факту травмування.

Як відзначив генеральний директор компанії "PZU Україна Страхування життя" Збігнєв Шолига, такі виплати мають ще більше зміцнити довіру наших клієнтів і партнерів до компанії, яка сумлінно виконує свої зобов'язення вже понад 10 років. "Сподіваємося, що нам вдалося продемонструвати всі переваги страхування життя на практиці", - сказав пан Збігнєв.

Довідка:

PZU надає широкий спектр послуг страхування на ринку України з 1993 року. Протягом 2014 року компанія виплатила за збитками своїх клієнтів понад 180 млн. грн.. Українські страхові компанії «PZU Україна» та «PZU Страхування життя» входять до складу PZU - найбільшої страхової групи в Польщі з більш ніж 200-річним досвідом діяльності. Згідно з рейтингом «Standard & Poor's» Група «PZU» має високу оцінку фінансової стійкості на рівні «А» (зі стабільною перспективою). Чистий прибуток Групи PZU за підсумками 2014 р. склав 3 млрд. злотих.

Комплексне страхування виїжджаючих за кордон згідно програми «+ COVID-19»

Враховуючи досвід материнської компанії PZU S.A., що входить в одну з найбільших фінансових груп Центральної та Східної Європи, страхова компанія ПЗУ Україна поновила продукт страхування виїжджаючих за кордон, додавши у покриття програми захворювання на вірус COVID-19.

Гуманітарна допомога від Польщі Україні для протидії розповсюдженню пандемії.

Небанківська фінансова група ПЗУ Україна підтримала ініціативу, яку організував Міжнародний Фонд Солідарності разом з Міністерством Закордонних справ Польщі та за підтримки польського бізнесу.

Страхування подорожуючих іноземців Україною на випадок інфікування COVID-19

Звертаємо увагу, що з 13.07.2020 року PZU Україна почала продаж договорів за новим продуктом «Страхування подорожуючих іноземців Україною на випадок інфікування COVID-19».