Українські поліси "Зеленої картки" на території Росії діють

У прикордонних зонах на території Російської Федерації з’явилися листівки, в яких повідомляється, що українські поліси «Зелена картка» не будуть визнаватися у разі перетину українсько-російський кордон після 01.05.2016

МТСБУ офіційно заявило, що такі повідомлення є незаконними та провокаційними.

«Всі договори міжнародного страхування «Зелена картка», укладені від імені страховиків-повних членів МТСБУ (незалежно від дати їх укладання) по відношенню до транспортних засобів з українською реєстрацією є дійсними та покривають територію країн-членів міжнародної системи автомобільного страхування «Зелена картка», у тому числі Російську Федерацію. Всі збитки за чинними договорами міжнародного страхування «Зелена картка», укладеними за повноваженням МТСБУ, відшкодовуватимуться страховиками-повними членами МТСБУ та покриватимуться гарантіями МТСБУ».

Якщо будете мати документально підтверджену інформацію про факти невизнання українських страхових сертифікатів «Зелена картка», будь ласка, невідкладно повідомляйте про це Дирекції МТСБУ. Інформація буде передана до Ради Бюро міжнародної системи автомобільного страхування «Зелена картка».

Офіційна заява МТСБУ

Інвестиційний дохід від інвестування коштів страхових резервів за 2021 рік

Фінансові показники з інвестиційним доходом за 2021 рік

Привітання зі святом Великодня!

Вітаємо Вас зі світлим святом Великодня! Бажаємо Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, гармонії та більше радісних митей.

ТОП-7 актуальних запитань по ДМС

Турбота про здоров’я клієнтів – це основна наша задача. Компанія «ПЗУ Україна» продовжує працювати у цей складний для нас усіх час та дбати про те, щоб кожен наш клієнт отримав необхідну медичну допомогу у найкоротші терміни.