Українські поліси "Зеленої картки" на території Росії діють

У прикордонних зонах на території Російської Федерації з’явилися листівки, в яких повідомляється, що українські поліси «Зелена картка» не будуть визнаватися у разі перетину українсько-російський кордон після 01.05.2016

МТСБУ офіційно заявило, що такі повідомлення є незаконними та провокаційними.

«Всі договори міжнародного страхування «Зелена картка», укладені від імені страховиків-повних членів МТСБУ (незалежно від дати їх укладання) по відношенню до транспортних засобів з українською реєстрацією є дійсними та покривають територію країн-членів міжнародної системи автомобільного страхування «Зелена картка», у тому числі Російську Федерацію. Всі збитки за чинними договорами міжнародного страхування «Зелена картка», укладеними за повноваженням МТСБУ, відшкодовуватимуться страховиками-повними членами МТСБУ та покриватимуться гарантіями МТСБУ».

Якщо будете мати документально підтверджену інформацію про факти невизнання українських страхових сертифікатів «Зелена картка», будь ласка, невідкладно повідомляйте про це Дирекції МТСБУ. Інформація буде передана до Ради Бюро міжнародної системи автомобільного страхування «Зелена картка».

Офіційна заява МТСБУ

Робимо сервіс кращим навіть там, де цього не помітно

Група ПЗУ Україна понад 26 років на українському страховому ринку. У 2014 році, застосовуючи досвід материнської польської групи PZU, ми адаптували технологію прямого врегулювання збитків та впровадили її для наших клієнтів.

Інвестиційний дохід від інвестування коштів страхових резервів за 2019 рік

ПрАТ "СК "ПЗУ Україна страхування життя" щодо розміру інвестиційного доходу від інвестування коштів страхових резервів за 2019 рік.

Пам’ятаємо наших героїв

9 травня - день пам’яті великого подвигу.