Українські поліси "Зеленої картки" на території Росії діють

У прикордонних зонах на території Російської Федерації з’явилися листівки, в яких повідомляється, що українські поліси «Зелена картка» не будуть визнаватися у разі перетину українсько-російський кордон після 01.05.2016

МТСБУ офіційно заявило, що такі повідомлення є незаконними та провокаційними.

«Всі договори міжнародного страхування «Зелена картка», укладені від імені страховиків-повних членів МТСБУ (незалежно від дати їх укладання) по відношенню до транспортних засобів з українською реєстрацією є дійсними та покривають територію країн-членів міжнародної системи автомобільного страхування «Зелена картка», у тому числі Російську Федерацію. Всі збитки за чинними договорами міжнародного страхування «Зелена картка», укладеними за повноваженням МТСБУ, відшкодовуватимуться страховиками-повними членами МТСБУ та покриватимуться гарантіями МТСБУ».

Якщо будете мати документально підтверджену інформацію про факти невизнання українських страхових сертифікатів «Зелена картка», будь ласка, невідкладно повідомляйте про це Дирекції МТСБУ. Інформація буде передана до Ради Бюро міжнародної системи автомобільного страхування «Зелена картка».

Офіційна заява МТСБУ

«ПЗУ Україна» пропонує вигідні ціни на КАСКО для Land Rover

Наші тарифи для автомобілів цього британського бренду віком понад 9 років стартують від 2,8% вартості машини.  КАСКО на новий позашляховик цієї марки ми продаємо ще дешевше – від 2,4% вартості автомобіля.

Змінюйте шини до 15 листопада

У перші тижні листопада вранішня і вечірня температура у більшості регіонів України є меншою +7 градусів. Це головна ознака того, що автомобілістам пора змінювати літні шини своїх машин на зимові.

Вітаємо із Днем захисників і захисниць України!

Сьогодні українці відзначають День захисників і захисниць України. ПЗУ Україна також вітає зі святом!