Переможець розіграшу подорожі до Європи на двох! Акція PZU та TRIDENT

Ось і звершується спільна акція з PZU та туристичної кампанії TRIDENT. І щиро раді оголосити ім'я переможця, що отримає фінальний подарунок - подорож на двох до Європи.  Вітаємо! (див. скрін нижче)

На завершення акції згадаємо 3 надихаючі вислови про подорожі:

1. «Якщо ви вважаєте, що подорожі це небезпечно, спробуйте рутину. Вона смертельна!» - Паоло Коельо.

2. «Той хто живе, бачить багато. Той хто подорожує, бачить ще більше» - Арабське прислів’я.

3. «Нічого так не розвиває розум, як подорожі» - Еміль Золя.

Тренди у програмах страхування життя, аналіз даних компанії

Тренди у програмах страхування життя, аналіз даних компанії "ПЗУ Україна страхування життя"

«Дохід сучасного пенсіонера з Європи складається з частин, де 20% - соціальна допомога (наша державна пенсія), 30% - корпоративна пенсія від роботодавця, а 50% доходу – це пенсійні збереження в інвестиційних інструментах, включаючи страхові компанії життя. В Україні крок за кроком суспільство змінює сприйняття пенсії за радянськими лекалами до сучасного типу» - коментує Ільчук Юрій, керівник напрямку розвитку агентської мережі «ПЗУ Україна страхування життя».

Благодійність групи «ПЗУ Україна»

«ПЗУ Україна» підтримала діточок з Благодійного Фонду «Даймо Надію», місто Львів та Львівська область.

Визначено склад президії Національної асоціації страховиків України

2-го лютого 2021 року Національна асоціація страховиків України (НАСУ) визначила склад президії. Головою президії було обрано Олену Ульє, що займає пост голови правління страхової компанії «УНІКА».