PZU визнана одним з найпрофесійніших страховиків в Україні

PZU посіла 2-е місце у Фінансовому рейтингу впливого видання "Бізнес" як "Найпрофесійніша страхова компанія" за підсумками 2012 року.

Голова правління Мачей Шишко нагороджений почесною відзнакою за 1 місце "Особистість страхового ринку".

Фінансовий рейтинг газети "Бізнес" - це традиційний професійний рейтинг, що проводиться вже 15-ий рік поспіль серед фінансових установ України. Оцінку діяльності компаній дають кращі незалежні експерти, серед яких:

Сергій Бірюк, член Нацкомфінпослуг; Ібрагім Габідулін, член правління Федерації страхових посередників України; Наталія Гудима, президент ЛСОУ; Станіслав Дубко, директор Рейтингового агентства УКРА; Олександр Залетов, головний редактор журналу “Страховий рейтинг “Insurance TOP”; Сергій Омельченко, головний редактор порталу Finance.ua; Галина Пахачук, директор департаменту боргової та міжнародної фінансової політики Мінфіна; Євген Пенцак, інвестиційний директор Finart Capital (Україна); Ігор Сергєєв, головний редактор газети БИЗНЕС; Дмитро Тевелєв, голова НКЦБФР; Олег Ткаченко, голова правління “Української біржи”; Галина Трет'якова, генеральний директор УФУ; Олександр Філонюк, голова ради ЛСОУ; Сергій Яременко, экс-заступник голови правління НБУ.
Вітаємо зі Святом Великодня!

Нехай цей світлий день принесе радість і спокій. Бажаємо лише хорошого настрою та взаєморозуміння з близькими людьми. Родинної злагоди Вам та здоров’я протягом усього року!

Зі святом весни!

Дорога, неймовірна, чарівна Пані! Адресуємо Вам палкі вітання з нагоди Дня весни. Недарма найніжніша пора року розпочинається з Вашого свята: Ви несете любов до життя і красу.

Графік роботи у святкові дні

Звертаємо Вашу увагу на графік роботи PZU у святкові дні.

click fraud detection