PZU спільно з журналом Автоцентр відкривають "Школу автобезпеки"

"Школа автобезпеки" - це особлива рубрика журналу та ТВ-каналу "Перший автомобільний", яка розповідатиме про особливості поїздок в складних метеоумовах, швидкість руху, розміщення вантажів, тюнінг і багато іншого.

В першій темі ( Автоцентр, №40 від 29 вересня) ми розповіли про паски безпеки та наш симулятор авто, який дозволяє відчути ефект перекидання машини.

Обов'язково будемо приділяти увагу також і питанням страхування. Адже головна мета цього проекту - безпека автомобілістів.

Воркшоп «Безпека та комфорт подорожуючих 2020: обізнаність для зважених рішень».

У п’ятницю, 15 листопада спільно з Американською торговельною палатою в Україні (American Chamber of Commerce Ukraine) та OSAC (U.S. Department of State Diplomatic Security) відбувся воркшоп на тему – «Безпека та комфорт подорожуючих 2020: обізнаність для зважених рішень».

Нещодавно у польському курортному місті Криніце-Здруй відбулася 24 міжнародна конференція «Управління реструктуризацією. Інноваційність та конкурентність в контексті змін». Подія тривала три дні та об’єднала понад 100 учасників з провідних вузів Польщі та з-за кордону: Україна, Італія, Сербія, Іспанія.

ПЗУ Україна прийняла участь у ХІХ Міжнародному Економічному Форумі

ПЗУ Україна прийняла участь у ХІХ Міжнародному Економічному Форумі, що проходив 31 жовтня та 1 листопада у місті Львів. Місце проведення – Львів Арена.