PZU спільно з журналом Автоцентр відкривають "Школу автобезпеки"

"Школа автобезпеки" - це особлива рубрика журналу та ТВ-каналу "Перший автомобільний", яка розповідатиме про особливості поїздок в складних метеоумовах, швидкість руху, розміщення вантажів, тюнінг і багато іншого.

В першій темі ( Автоцентр, №40 від 29 вересня) ми розповіли про паски безпеки та наш симулятор авто, який дозволяє відчути ефект перекидання машини.

Обов'язково будемо приділяти увагу також і питанням страхування. Адже головна мета цього проекту - безпека автомобілістів.

З 1 липня збільшено розміри страхових виплат за полісом

З 1 липня збільшено розміри страхових виплат за полісом "Автоцивілки"

Сьогодні вступили в дію нові умови по Автоцивілці - з 1 липня 2022 року страхова сума за шкоду по майну збільшується з 130 000 грн до 160 000 грн, по життю та здоров’ю з 260 000 грн до 320 000 грн, а ліміт відшкодування за Європротоколом складатиме 80 000 грн.

Благодійна допомога від Групи «ПЗУ Україна»

У понеділок, 27 червня 2022 року, керівництво компанії завітало до міста Чортків, де відбулася церемонія з передачі благодійної допомоги одразу двом організаціям, що вкотре подарувала дітям надію та підтримку.

Електронний договір КАСКО від PZU

Компанія «ПЗУ Україна» запровадила можливість укладення електронного договору КАСКО. Відтепер вам не потрібно їхати до офісу страхової компанії чи викликати страхового агента, ви можете застрахувати свій автомобіль навіть знаходячись за кордоном, а електронний договір завжди буде під рукою у вашому смартфоні.