PZU розширює додаткові послуги в полісах автоцивілки

PZU розширює ліміти додаткового безкоштовного сервісу в рамках страхування цивільної відповідальності власників транспортних засобів (Автоцивілка).

Додатковий сервіс розповсюджується на річні страхові поліси для легкового автомобіля, що укладені з 20 червня 2014 року.

Спеціальна картка PZU Assistance, яку отримують клієнти компанії, має власний номер та термін дії, і дозволяє скористатися певним переліком додаткових послуг. Окрім послуги заміни пошкодженого колеса та дозаправки автомобіля пальним, в програмі з’явилася нова послуга запуску двигуна при розрядженому акумуляторі, яка зазвичай популярна взимку. Ліміт на евакуацію пошкодженого у ДТП автомобіля збільшено до 1000 грн. Також стала доступна телефонна консультація лікарів, які в складних ситуаціях надаватимуть застрахованим поради щодо першої медичної допомоги.

«Завдяки цій програмі ми не тільки захищаємо своїх клієнтів від фінансових претензій з боку третіх осіб, але й надаємо додаткові послуги, що допоможуть їм в дорозі», - зазначає директор департаменту продажів української PZU Василь Дужак. - «Це важливий елемент нашої сервісної політики, над реалізацією якої ми постійно працюємо. Компанія цінує своїх клієнтів і довіряє їм. Саме тому маємо одні з найкращих на ринку показників виплат за європротоколом».

У 2013 році PZU врегулювала без залучення ДАІ понад 10% страхових випадків за договорами автоцивілки. Протягом 5 місяців 2014 року таким чином було компенсовано витрати у 143 страхових справах на загальну суму майже 600 тис. грн.

Акція! Виграйте подорож до Європи на двох, купуючи туристичне страхування PZU!

З 07.07.19 PZU спільно з туристичною компанією TRIDENT запустили нову акцію, учасники якої мають змогу виграти сертифікати на знижку для купівлі туристичних турів TRIDENT та подорож до Європи на дві особи. Акція діє до 07.10.2019 року (включно).

Підведено підсумки першого кварталу 2019 року за сумою виплат з обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності

PZU Україна увійшла до списку лідерів та посіла третє місце, за даними МТСБУ (Моторо (транспортне) страхове бюро України).

Група PZU Україна сплатила понад 140 млн. грн. податку у 2018 році

У світовій бізнес спільноті набирає популярності тренд соціальної відповідальності. В першу чергу в ньому враховується кількість створених підприємством робочих місць та об’єм сплачених податків.