PZU розширює додаткові послуги в полісах автоцивілки

PZU розширює ліміти додаткового безкоштовного сервісу в рамках страхування цивільної відповідальності власників транспортних засобів (Автоцивілка).

Додатковий сервіс розповсюджується на річні страхові поліси для легкового автомобіля, що укладені з 20 червня 2014 року.

Спеціальна картка PZU Assistance, яку отримують клієнти компанії, має власний номер та термін дії, і дозволяє скористатися певним переліком додаткових послуг. Окрім послуги заміни пошкодженого колеса та дозаправки автомобіля пальним, в програмі з’явилася нова послуга запуску двигуна при розрядженому акумуляторі, яка зазвичай популярна взимку. Ліміт на евакуацію пошкодженого у ДТП автомобіля збільшено до 1000 грн. Також стала доступна телефонна консультація лікарів, які в складних ситуаціях надаватимуть застрахованим поради щодо першої медичної допомоги.

«Завдяки цій програмі ми не тільки захищаємо своїх клієнтів від фінансових претензій з боку третіх осіб, але й надаємо додаткові послуги, що допоможуть їм в дорозі», - зазначає директор департаменту продажів української PZU Василь Дужак. - «Це важливий елемент нашої сервісної політики, над реалізацією якої ми постійно працюємо. Компанія цінує своїх клієнтів і довіряє їм. Саме тому маємо одні з найкращих на ринку показників виплат за європротоколом».

У 2013 році PZU врегулювала без залучення ДАІ понад 10% страхових випадків за договорами автоцивілки. Протягом 5 місяців 2014 року таким чином було компенсовано витрати у 143 страхових справах на загальну суму майже 600 тис. грн.

Комплексне страхування виїжджаючих за кордон згідно програми «+ COVID-19»

Враховуючи досвід материнської компанії PZU S.A., що входить в одну з найбільших фінансових груп Центральної та Східної Європи, страхова компанія ПЗУ Україна поновила продукт страхування виїжджаючих за кордон, додавши у покриття програми захворювання на вірус COVID-19.

Гуманітарна допомога від Польщі Україні для протидії розповсюдженню пандемії.

Небанківська фінансова група ПЗУ Україна підтримала ініціативу, яку організував Міжнародний Фонд Солідарності разом з Міністерством Закордонних справ Польщі та за підтримки польського бізнесу.

Страхування подорожуючих іноземців Україною на випадок інфікування COVID-19

Звертаємо увагу, що з 13.07.2020 року PZU Україна почала продаж договорів за новим продуктом «Страхування подорожуючих іноземців Україною на випадок інфікування COVID-19».