PZU пропонує захищати водія та пасажирів автівок за допомогою медичної страховки

Комплексний страховий продукт «ДМС при ДТП» дозволяє власникам полісу ОСАЦВ отримати захист за добровільним медичним страхуванням (ДМС). Він передбачає організацію медичної допомоги, компенсацію витрат на медичні послуги та ліки для водія і пасажирів у разі ДТП.

Завдяки програмі «ДМС при ДТП» застрахований водій та його пасажири завжди отримають від свого страховика якісну медичну допомогу, незалежно від того, хто винен у скоєнні дорожньої пригоди. Страховий захист цієї програми діє не лише у випадку, коли застрахована особа виступає у якості водія, а й у випадку коли він є пішоходом чи пасажиром в будь-якому іншому транспортному засобі.

«За договором Автоцивілки постраждалі можуть отримати виплату, передбачену законом, але невідомо як довго доведеться на неї очікувати від страховика винуватця», - уточнює директор управління особистого страхування Олена Іванова. - «Для власників полісу «ДМС при ДТП» ми організуємо медичну допомогу та оплатимо її тут і зараз, - саме коли її потребують постраждалі. Програма працює за аналогією прямого врегулювання і вже успішно зарекомендувала себе у договорах страхування КАСКО. Отже, ми вирішили її поширити і на поліси ОСАЦВ».

Для страховика, що має власну асистуючу компанію та багаторічний досвід у автострахуванні та медичному страхуванні, впровадження спеціального продукту для захисту власників полісів Автоцивілки стало логічним продовженням політики сервісного підходу до клієнтів.

«Навіть якщо застрахована особа буде змушена оплачувати лікування у формі благодійних чи інших внесків, які не можна підтвердити документально, страхова компанія здійснить страхову виплату по страхуванню здоров’я, яка зможе частково або повністю компенсувати такі витрати», - відзначає директор управління особистого страхування Олена Іванова. – «При цьому страхова виплата не закінчується на етапі організації швидкої медичної допомоги».

Окрім витрат на швидку медичну допомогу, поліс «ДМС при ДТП» покриває витрати на екстрену стаціонарну допомогу, екстрено-амбулаторну допомогу з медикаментозним забезпеченням та дозволяє проводити виплати постраждалим під час перебування на стаціонарному лікуванні. Програми страхування «ДМС при ДТП» передбачають захист в лімітах від 15 тис до 60 тис грн. Вартість – від 75 до 200 грн.

Отримай комплект шин в подарунок!

Сезон холодів вже не за горами, отже, саме час подумати про заміну шин на зимові.

PZU - страховий партнер Ternopil Half Marathon “Grand lake”

Українська PZU знову виступила страховим партнером бігового заходу. 18 червня 2017 року в Тернополі вперше відбувся напівмарафон (Ternopil Half Marathon “Grand lake”), який включав в себе кілька дистанцій для дорослих 21 км, 10, 5 км та окрему програму для маленьких любителів бігу.

Конкурс серед  туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

Конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США

В період з 19 червня 2017 року по 28 липня 2017 року ПрАТ СК «ПЗУ Україна страхування життя» проводить конкурс серед туристичних агентств, які спеціалізуються на організації поїздок в США (круїзи)

click fraud detection