PZU пропонує особливі знижки на страхування для власників платіжних карток ПУМБ

З 26.08.2014 клієнти, у яких є платіжна картка від «ПУМБ», можуть скористатися 5-10% знижкою при оформленні договору страхування.

Знижка надається при оформленні таких видів страхування як:

• КАСКО (-5%),
  • страхування від нещасних випадків (-10%),
  • добровільного страхування цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів (-10%),
  • страхування подорожуючих за кордон (-10%),
  • страхування житла (-10%).

«Star Club» - дисконтна програма лояльності, в рамках якої власникам пластикових карт банку «ПУМБ» в торгових точках партнерів програми надаються знижки. Для участі в програмі достатньо мати будь-яку платіжну карту від ПУМБ. Кількість партнерів програми лояльності збільшується щомісяця і сьогодні вже 2400 торгових точок по всій Україні надають знижки від 5% до 25% на різні товари та послуги. Партнерами «Star Club» виступають страхові та туристичні компанії, сервісні та виробничі підприємства, аптеки, кафе, ресторани, АЗС, готелі, магазини одягу та взуття, ювелірних виробів, електроніки і мобільних пристроїв, продуктів харчування та багато інших.

Шановні клієнти! Звертаємо увагу на зміну адреси офісу у м. Харків

У місті Харків офіс за адресою вул. Мироносицька, 15 переїхав. Тепер будемо чекати на вас в офісі за новою адресою: вул. Пушкінська, 68 (вхід ліворуч).

Шановні клієнти! Звертаємо увагу на графік роботи офісу у м. Дніпро

Офіс за адресою м. Дніпро, вул. Ливарна, 15 не працюватиме 14.05.19 з технічних причин.

Привітання з Днем Перемоги!

Бажаємо вам та вашим родинам сонячного та мирного неба над головою, спокою та гарного настрою у кожну домівку.